Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graham Lords
Tactique2 Tactiek HC-3
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Jedliński speelt de bal door. Bereza met een sublieme pass. Nicosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicosia geeft een lange en hoge pass. Milton springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Nicosia probeert naar een medespeler te passen. Koza heeft problemen om de bal te vangen. Diaz geeft een hoge lob. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Inworp. Jedliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bereza probeert naar een medespeler te passen. Koza rent richting de bal. Koza geeft de bal voor. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza passt de bal zonder na te denken. Bréchet onderschept slim de pass. Milton is nu in balbezit. Milton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Nicosia probeert naar een medespeler te passen. Koza is nu in balbezit. Koza passt de bal in één keer door. Milton heeft problemen om de bal te vangen. Milton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kryszkiewicz is nu in balbezit. Jedliński onderschept slim de pass. Jedliński geeft een hoge lob. Milton is nu in balbezit. Milton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Diaz met een sublieme pass. Bereza met een sublieme pass. Kryszkiewicz speelt de bal door. Gosse is nu in balbezit. Gosse haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venäläinen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graham 43%, Lords 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Graham - Lords 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Jędrusik de bal. Biancheri rent richting de bal. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... Móczár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - Lords 0:1

52e minuut.
Venäläinen is nu in balbezit. Venäläinen geeft een lange en hoge pass. Biancheri rent richting de bal. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bereza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keleş komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Venäläinen is nu in balbezit. Venäläinen geeft de bal voor. Gosse rent richting de bal. Gosse schiet op doel. Móczár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - Lords 0:2

70e minuut.
Dakowski speelt de bal door. Macharski is nu in balbezit. Biancheri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Biancheri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Venäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keleş begaat een overtreding. Venäläinen raakt geblesseerd tijdens het duel. Venäläinen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Macharski de bal. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Stopyra is nu in balbezit. Stopyra passt de bal in één keer door. Gosse heeft problemen om de bal te vangen. Gosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - Lords 0:3

90e minuut.
Keleş is nu in balbezit. Venäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Venäläinen geeft een lange en hoge pass. Stopyra rent richting de bal. Stopyra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graham 66%, Lords 34%.
Graham - Lords 0:3