Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye Onibaku Combi
451 2020 Tactiek 442 TSO V1
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Chatzioannou speelt de bal door. Morin is nu in balbezit. Morin passt de bal zonder na te denken. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:1

4e minuut.
Durmishi is nu in balbezit. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin passt de bal met de wreef. Ebrard rent richting de bal. Ebrard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tremoulinas met een sublieme pass. Dujardin rent richting de bal. Aslaksen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aslaksen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Aslaksen de bal. Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Durmishi rent richting de bal. Durmishi haalt uit met een fantastische trap. Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:2

15e minuut.
Herbin geeft een lange en hoge pass. Durmishi kopt de bal weg. Daar is Morin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:3

19e minuut.
Claverie geeft de bal voor. Ebrard kopt de bal weg. Morin rent richting de bal. Morin haalt uit met een fantastische trap. Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:4

21e minuut.
Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aslaksen raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Durmishi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:5

26e minuut.
Ebrard rent richting de bal. Ebrard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morin de bal. Morin draait met de bal, schiet en ... Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:6

28e minuut.
Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou met een sublieme pass. Morin heeft problemen om de bal te vangen. Morin haalt uit met een fantastische trap. Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:7

33e minuut.
Claverie geeft een lange en hoge pass. Sellier rent richting de bal. Sellier geeft een hoge lob. Durmishi rent richting de bal. Durmishi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:8

35e minuut.
Simonyi geeft de bal voor. Klungelig pakt Claverie de bal. Claverie geeft de bal voor. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mathieu passt de bal met de wreef. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen passt de bal zonder na te denken. Daar is Durmishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmishi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Dieudonné komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 67%, Onibaku Combi 33%.
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Rénier de bal. Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou speelt de bal door. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dujardin rent richting de bal. Aslaksen onderschept slim de pass. Aslaksen passt de bal in één keer door. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Aslaksen geeft een hoge lob. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi heeft problemen om de bal te vangen. Durmishi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dieudonné rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:9

53e minuut.
Potakiewicz kopt de bal weg. Simonyi geeft een lange en hoge pass. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ebrard onderschept slim de pass. Ebrard passt de bal in één keer door. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:10

59e minuut.
Aslaksen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dujardin. Aslaksen raakt geblesseerd tijdens het duel. Mathieu met een snel genomen vrije trap. Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou draait met de bal, schiet en ... Chesneau bokst de bal weg.

60e minuut.
Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dieudonné raakt geblesseerd tijdens het duel. Rénier geeft een lange en hoge pass. Ebrard neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:11

61e minuut.
Klungelig pakt Potakiewicz de bal. Dieudonné is nu in balbezit. Potakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potakiewicz krijgt een gele kaart. Dieudonné raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Simonyi de bal. Simonyi speelt de bal door. Dieudonné rent richting de bal. Daar is Dieudonné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Mathieu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chatzioannou rent richting de bal. Chatzioannou met een sublieme pass. Klungelig pakt Dieudonné de bal. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Aslaksen rent richting de bal. Dujardin onderschept slim de pass. Dujardin geeft een lange en hoge pass. Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sellier rent richting de bal. Mahi heeft problemen om de bal te vangen. Mahi geeft een hoge lob. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné geeft de bal voor. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Dieudonné springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:12

81e minuut.
Klungelig pakt Dieudonné de bal. Chatzioannou rent richting de bal. Chatzioannou geeft een lange en hoge pass. Durmishi krijgt zijn hoofd ertegen. Chesneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:13

82e minuut.
Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Potakiewicz rent richting de bal. Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:14

87e minuut.
Mahi met een sublieme pass. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 71%, Onibaku Combi 29%.
As Aulnoye - Onibaku Combi 0:14