Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Pablo We Trust Alluzion
PW2 Tactiek Labiteadudul
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 30.9
adequate Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen average


7e minuut.
Lung geeft een lange en hoge pass. Dolabella rent richting de bal. Dolabella probeert naar een medespeler te passen. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński schiet op doel. Victoor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pinto rent richting de bal. Przyjaciel verovert de bal door een tackle van achteren. Delmer verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kiciński rent richting de bal. Kiciński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Okuniewicz de bal. Okuniewicz draait met de bal, schiet en ... Victoor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Alluzion 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 40%, Alluzion 60%.
In Pablo We Trust - Alluzion 1:0

48e minuut.
Raiss passt de bal in één keer door. Dolabella is nu in balbezit. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu geeft een hoge lob. Delmer verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hanswurst geeft de bal voor. Kremer is nu in balbezit. Kiciński onderschept slim de pass. Kiciński haalt uit met een fantastische trap. Victoor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Alluzion 2:0

70e minuut.
Kiciński onderschept slim de pass. Kiciński met een sublieme pass. Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuniewicz onderschept slim de pass. Okuniewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa met een sublieme pass. Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bogaert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bogaert de bal. Kiciński rent richting de bal. Kiciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Alluzion 3:0

79e minuut.
Claerbout rent richting de bal. Claerbout probeert naar een medespeler te passen. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Raiss rent richting de bal. Raiss draait met de bal, schiet en ... Ivansuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Proteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanswurst is nu in balbezit. Kiciński rent richting de bal. Kiciński draait met de bal, schiet en ... Bogaert probeert de bal aan de voet te houden. Victoor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 50%, Alluzion 50%.
In Pablo We Trust - Alluzion 3:0