Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes As Aulnoye
Gérard Tactiek 451 2020
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten goed
solide Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Thiebaut passt de bal met de wreef. Van Gog rent richting de bal. Van Gog passt de bal in één keer door. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Jégou de bal. Walicki verovert de bal door een tackle van achteren. Teniagin met een sublieme pass. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Walicki met een sublieme pass. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren passt de bal zonder na te denken. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Teniagin passt de bal zonder na te denken. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog passt de bal met de wreef. Vandooren rent richting de bal. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rénier speelt de bal door. Jégou is nu in balbezit. Jégou passt de bal zonder na te denken. Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński passt de bal zonder na te denken. Walicki is nu in balbezit. Walicki haalt uit met een fantastische trap. Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Vandooren rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walicki neemt de hoekschop. Van Gog kopt de bal weg. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas begaat een overtreding. Van Gog raakt geblesseerd tijdens het duel. Teniagin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vandooren maakt een snoekduik en kopt de bal. Chesneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Teniagin passt de bal in één keer door. Van Gog rent richting de bal. Van Gog passt de bal zonder na te denken. Vandooren rent richting de bal. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jégou kopt de bal weg. Klungelig pakt Jégou de bal. Jégou passt de bal zonder na te denken. Sabov is nu in balbezit. Sabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Van Gog is nu in balbezit. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren schiet op doel. Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - As Aulnoye 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Vandooren de bal. Claverie is nu in balbezit. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - As Aulnoye 2:0

42e minuut.
Venin probeert naar een medespeler te passen. Herbin probeert naar een medespeler te passen. Sabov rent richting de bal. Sabov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Rénier met de inworp. Jégou geeft een lange en hoge pass. Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 56%, As Aulnoye 44%.
Antibes - As Aulnoye 2:0

46e minuut.
Seta komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vandooren passt de bal met de wreef. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin passt de bal met de wreef. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Herbin geeft de bal voor. Rénier rent richting de bal. Rénier speelt de bal door. Sabov rent richting de bal. Sabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Walicki passt de bal in één keer door. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Claverie de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Walicki onderschept slim de pass. Herbin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Walicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Teniagin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Gog krijgt zijn hoofd ertegen. Chesneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - As Aulnoye 3:0

78e minuut.
Van Gog passt de bal met de wreef. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren passt de bal met de wreef. Walicki is nu in balbezit. Walicki haalt uit met een fantastische trap. Chesneau bokst de bal weg.

82e minuut.
Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut passt de bal zonder na te denken. Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 50%, As Aulnoye 50%.
Antibes - As Aulnoye 3:0