Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alluzion Graham
Labiteadudul Tactiek Tactique2
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 44.1
matig Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Leterme probeert naar een medespeler te passen. Daar is Formosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formosa passt de bal met de wreef. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Proteasa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mitchell de bal. Vlaeminck rent richting de bal. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Rotariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Raiss is nu in balbezit. Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Rycha passt de bal in één keer door. Milton is nu in balbezit. Milton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tarozzo met een sublieme pass. Formosa probeert naar een medespeler te passen. Leterme bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Milton is nu in balbezit. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Nicosia onderschept slim de pass. Daar is Nicosia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicosia geeft de bal voor. Rotariu bokst de bal weg. Mitchell krijgt zijn hoofd ertegen. Rotariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Graham 0:1

20e minuut.
Hacıoğlu passt de bal in één keer door. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer passt de bal in één keer door. Milton heeft problemen om de bal te vangen. Milton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nicosia speelt de bal door. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal met de wreef. Milton is nu in balbezit. Milton haalt uit met een fantastische trap. Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milton is nu in balbezit. Milton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Graham 0:2

27e minuut.
Formosa passt de bal zonder na te denken. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bean met een sublieme pass. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński passt de bal in één keer door. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Formosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Formosa passt de bal in één keer door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton heeft problemen om de bal te vangen. Milton schiet op doel. Rotariu bokst de bal weg. Mitchell maakt een snoekduik en kopt de bal. Rotariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell speelt de bal door. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 71%, Graham 29%.
Alluzion - Graham 0:2

52e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell passt de bal met de wreef. Jedliński met een sublieme pass. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Formosa probeert naar een medespeler te passen. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell met een sublieme pass. Klungelig pakt Milton de bal. Milton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Forestier komt het veld opgelopen. Olšavský komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vlaeminck speelt de bal door. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siemieniuk krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bogaert trapt de bal weg. Nicosia met een sublieme pass. Milton rent richting de bal. Milton haalt uit met een fantastische trap. Rotariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Graham 0:3

76e minuut.
Jedliński met een sublieme pass. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell speelt de bal door. Milton is nu in balbezit. Milton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicosia rent richting de bal. Nicosia passt de bal in één keer door. Milton rent richting de bal. Milton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Graham 0:4

83e minuut.
Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Formosa verovert de bal door een tackle van achteren. Formosa passt de bal in één keer door. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Macharski geeft een hoge lob. Leterme rent richting de bal. Leterme geeft een hoge lob. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ... Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 71%, Graham 29%.
Alluzion - Graham 0:4