Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F Lords
Antonio2 Tactiek HC-3
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.1 gemiddelde waardering 55
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño passt de bal in één keer door. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:1

22e minuut.
Stopyra probeert naar een medespeler te passen. Marie heeft problemen om de bal te vangen. Marie passt de bal zonder na te denken. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. López de la Rosa trapt de bal weg van het doel. Otxoa López kan de bal niet met de borst controleren. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vilariño onderschept slim de pass. Vilariño probeert naar een medespeler te passen. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie rent richting de bal. Marie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gosse de bal. Talabér met een sublieme pass. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa bokst de bal weg.

36e minuut.
Bretón rent richting de bal. Diaz verovert de bal door een tackle van achteren. Diaz geeft een hoge lob. Marie is nu in balbezit. Marie haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa bokst de bal weg. Gosse is nu in balbezit. Gosse draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Marie onderschept slim de pass. Marie draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. Talabér probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:2

45e minuut.
Stopyra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otxoa López. Stopyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Froger komt het veld opgelopen. Venäläinen komt het veld opgelopen. Kryszkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gosse krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 58%, Lords 42%.
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:2

53e minuut.
Gosse verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse geeft een hoge lob. Froger rent richting de bal. Froger draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:3

55e minuut.
Diaz geeft de bal voor. Gosse rent richting de bal. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:4

58e minuut.
Venäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen passt de bal in één keer door. Gosse is nu in balbezit. Gosse haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:5

64e minuut.
Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz geeft een lange en hoge pass. Venäläinen rent richting de bal. Venäläinen schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Betancourt is nu in balbezit. Gosse onderschept slim de pass. Froger is nu in balbezit. Froger draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:6

69e minuut.
González Palacios heeft problemen om de bal te vangen. González Palacios geeft een hoge lob. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño geeft de bal voor. Froger krijgt zijn hoofd ertegen. López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Betancourt geeft de bal voor. Venäläinen kopt de bal weg. Klungelig pakt González Palacios de bal. Vilariño geeft de bal voor. Gosse is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Venäläinen zal de hoekschop nemen. Froger springt en kopt de bal. López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:7

73e minuut.
Kryszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszkiewicz passt de bal met de wreef. Venäläinen rent richting de bal. Venäläinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:8

85e minuut.
Betancourt probeert de bal met de borst te controleren. Vilariño rent richting de bal. Domenech Ceballos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Domenech Ceballos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Domenech Ceballos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vilariño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diaz met een snel genomen vrije trap. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Froger is nu in balbezit. Froger draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:9

86e minuut.
Froger passt de bal zonder na te denken. Venäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen geeft een hoge lob. Froger controleert de bal met de borst. Froger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vilariño speelt de bal door. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Venäläinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 56%, Lords 44%.
Estrella Del Sur C.F - Lords 0:10