Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Pablo We Trust Onibaku Combi
PW2 Tactiek 442 TSO V1
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Zimmermann speelt de bal door. Filas bereikt de bal nog maar net als eerste. Filas met een sublieme pass. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Ivansuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dieudonné springt en kopt de bal. Berenguel heeft problemen om de bal te vangen. Hanswurst is nu in balbezit. Dieudonné onderschept slim de pass. Dieudonné schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zwirko speelt de bal door. Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi geeft de bal voor. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Popelka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aslaksen komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sellier met een sublieme pass. Ebrard is nu in balbezit. Ebrard passt de bal met de wreef. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Delmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. Ivansuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zimmermann is nu in balbezit. Mahi onderschept slim de pass. Mahi geeft de bal voor. Dieudonné krijgt zijn hoofd ertegen. Ivansuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:1

23e minuut.
Berenguel passt de bal in één keer door. Le Brun rent richting de bal. Le Brun probeert naar een medespeler te passen. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Mahi rent richting de bal. Mahi passt de bal zonder na te denken. Lung is nu in balbezit. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor schiet op doel. Ivansuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:2

32e minuut.
Mathieu met een sublieme pass. Sellier is nu in balbezit. Dolabella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolabella krijgt een gele kaart. Sellier raakt geblesseerd tijdens het duel. Sellier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Zimmermann met een sublieme pass. Ebrard rent richting de bal. Ebrard geeft de bal voor. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. Ivansuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 78%, Onibaku Combi 22%.
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:3

46e minuut.
Zwirko geeft een lange en hoge pass. Ebrard kopt de bal weg. Delmer heeft problemen om de bal te vangen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Le Brun rent richting de bal. Ebrard rent richting de bal. Ebrard passt de bal in één keer door. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lung de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor geeft een lange en hoge pass. Ivansuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Berenguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:4

62e minuut.
Mahi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung rent richting de bal. Taylor onderschept slim de pass. Taylor geeft de bal voor. Dieudonné krijgt zijn hoofd ertegen. Ivansuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Berenguel de bal. Paal!

79e minuut.
Dieudonné geeft een lange en hoge pass. Mahi rent richting de bal. Mahi schiet op doel. Delmer probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Klungelig pakt Berenguel de bal. Paal! Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:5

88e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung geeft een hoge lob. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen onderschept slim de pass. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Ivansuc bokst de bal weg. Pinto is nu in balbezit. Dieudonné onderschept slim de pass. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 73%, Onibaku Combi 27%.
In Pablo We Trust - Onibaku Combi 0:6