Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye Alluzion
451 2020 Tactiek Labiteadudul
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 35.2
matig Schieten matig
goed Passen matig
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Chesneau met een sublieme pass. Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potakiewicz. Potakiewicz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaeminck onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabov. Sabov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Claverie is nu in balbezit. Claverie geeft een hoge lob. Inworp. Siemieniuk met een snelle inworp. Hacıoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dujardin met een sublieme pass. M`hidi is nu in balbezit. M`hidi passt de bal in één keer door. Potakiewicz rent richting de bal. Potakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rotariu bokst de bal weg.

31e minuut.
M`hidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leterme de bal. Potakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Alluzion 1:0

32e minuut.
Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu begaat een overtreding. Klempa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Claverie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bogaert de bal. M`hidi is nu in balbezit. M`hidi haalt uit met een fantastische trap. Rotariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Tarozzo kopt de bal weg. Przyjaciel probeert de bal aan de voet te houden. Szotek is nu in balbezit. Hacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu schiet op doel. Chesneau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 46%, Alluzion 54%.
As Aulnoye - Alluzion 1:0

59e minuut.
Dujardin verovert de bal door een tackle van achteren. Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabov probeert naar een medespeler te passen. M`hidi is nu in balbezit. M`hidi draait met de bal, schiet en ... Rotariu bokst de bal weg. Sabov controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Graboli komt het veld opgelopen. Olšavský komt het veld opgelopen. Sabov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rotariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa speelt de bal door. Graboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujardin verovert de bal door een tackle van achteren. Dujardin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabov passt de bal zonder na te denken. Potakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is M`hidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`hidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dujardin geeft een hoge lob. Daar is Olšavský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabov geeft een hoge lob. Daar is Olšavský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier onderschept slim de pass. Rénier geeft een lange en hoge pass. Sabov rent richting de bal. Sabov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dujardin onderschept slim de pass. Sabov rent richting de bal. Sabov probeert naar een medespeler te passen. Potakiewicz is nu in balbezit. Potakiewicz draait met de bal, schiet en ... Rotariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Alluzion 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 41%, Alluzion 59%.
As Aulnoye - Alluzion 2:0