Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: TikiTaka
  • Stadion: blus salama Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6432
blus salama Przebrzydłe Pączyska
peo 442 Tactiek 4231
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 47.7
redelijk Schieten solide
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Daar is De Visser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormella met een sublieme pass. Beţivu rent richting de bal. Beţivu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Camejo met een sublieme pass. Boğazlı is nu in balbezit. Boğazlı passt de bal in één keer door. Kosiński probeert naar een medespeler te passen. Camejo speelt de bal door. Santin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boğazlı rent richting de bal. Boğazlı probeert naar een medespeler te passen. De Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Visser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Camejo de bal. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo onderschept slim de pass. Camejo draait met de bal, schiet en ... Santin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Ormella geeft de bal voor. Batóg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ormella zal de hoekschop nemen. Beţivu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kosiński met een sublieme pass. Hock geeft een lange en hoge pass. Beţivu kopt de bal weg. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Przebrzydłe Pączyska 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 53%, Przebrzydłe Pączyska 47%.
blus salama - Przebrzydłe Pączyska 1:0

51e minuut.
Carrillo geeft een lange en hoge pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo probeert naar een medespeler te passen. De Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Visser draait met de bal, schiet en ... Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Przebrzydłe Pączyska 1:1

56e minuut.
Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan begaat een overtreding. Hock is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kieruczenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beţivu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hock geeft een hoge lob. Carrillo kopt de bal weg. Castelões bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelões geeft een hoge lob. Márquez springt en kopt de bal. Saïb bokst de bal weg. Beţivu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Przebrzydłe Pączyska 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 38%, Przebrzydłe Pączyska 62%.
blus salama - Przebrzydłe Pączyska 2:1