Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: TikiTaka
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9742
Przebrzydłe Pączyska FC Jupus ITA
3322 Tactiek d41-2a_v3.2
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Bärtschi rent richting de bal. De Visser onderschept slim de pass. De Visser passt de bal zonder na te denken. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Bailescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Beszterda passt de bal in één keer door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo speelt de bal door. De Visser is nu in balbezit. De Visser schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Richards passt de bal met de wreef. Magnanimi heeft problemen om de bal te vangen. Magnanimi geeft een hoge lob. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kusideł verovert de bal door een tackle van achteren. Richards is nu in balbezit. Richards passt de bal zonder na te denken. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Batóg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebaudengo met een snelle inworp. Magnanimi geeft een hoge lob. Tašner springt en kopt de bal. Saïb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 58%, FC Jupus ITA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przebrzydłe Pączyska - FC Jupus ITA 0:0

46e minuut.
Ferrero komt het veld opgelopen. Fərzəliyev komt het veld opgelopen. Li komt het veld opgelopen. Zañartu komt het veld opgelopen. Sánchez Álvarez komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada onderschept slim de pass. Chałabada geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Li de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saïb bokst de bal weg.

57e minuut.
Balanzino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrillo is nu in balbezit. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li geeft een lange en hoge pass. Ferrero springt en kopt de bal. Saïb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas speelt de bal door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Li onderschept slim de pass. Li schiet op doel. Saïb bokst de bal weg. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - FC Jupus ITA 0:1

65e minuut.
Li rent richting de bal. Li passt de bal in één keer door. Ferrero rent richting de bal. Ferrero schiet op doel. Saïb probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Li geeft de bal voor. Ferrero kopt de bal weg. Kusideł is nu in balbezit. Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Magnanimi is nu in balbezit. Magnanimi passt de bal met de wreef. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero draait met de bal, schiet en ... Chałabada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kusideł kopt de bal weg. Li rent richting de bal. Li passt de bal zonder na te denken. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ferrero kopt de bal weg. Carrillo probeert de bal aan de voet te houden. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner haalt uit met een fantastische trap. Chałabada probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ferrero passt de bal zonder na te denken. Magnanimi geeft de bal voor. Carrillo kopt de bal weg. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Balanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanzino geeft een hoge lob. Ferrero rent richting de bal. Tašner is nu in balbezit. Tašner schiet op doel. Saïb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 62%, FC Jupus ITA 38%.
Przebrzydłe Pączyska - FC Jupus ITA 0:1