Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:16
  • Competitiewedstrijd: TikiTaka
  • Stadion: FC Jupus ITA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2856
FC Jupus ITA Przebrzydłe Pączyska
d41-2a_v3.2 Tactiek j1
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Bärtschi geeft de bal voor. Kusideł probeert naar een medespeler te passen. Daar is Batóg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deserta rent richting de bal. Deserta schiet op doel. Saïb bokst de bal weg.

15e minuut.
Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta passt de bal met de wreef. Tašner is nu in balbezit. Tašner schiet op doel. Saïb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Przebrzydłe Pączyska 1:0

16e minuut.
Carrillo geeft een hoge lob. Deserta probeert de bal met de borst te controleren. De Visser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deserta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Chałabada kopt de bal weg. Camejo probeert de bal aan de voet te houden. Zañartu probeert naar een medespeler te passen. Tašner is nu in balbezit. Tašner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balanzino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tašner maakt een snoekduik en kopt de bal. Saïb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Best geeft een hoge lob. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kosiński krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kusideł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sisakyan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Deserta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zaki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Deserta is nu in balbezit. Kosiński is nu in balbezit. Deserta verovert de bal door een tackle van achteren. Deserta haalt uit met een fantastische trap. Saïb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tašner rent richting de bal. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnanimi speelt de bal door. Deserta rent richting de bal. Deserta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 35%, Przebrzydłe Pączyska 65%.
FC Jupus ITA - Przebrzydłe Pączyska 1:0

46e minuut.
Ferrero komt het veld opgelopen. Richards komt het veld opgelopen. Onkamo komt het veld opgelopen. Bailescu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Deserta is nu in balbezit. Batóg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deserta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Deserta kan niet meer verder spelen. Guilhengas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Magnanimi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrillo. Carrillo krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kusideł passt de bal in één keer door. Beszterda rent richting de bal. Beszterda passt de bal in één keer door. De Visser is nu in balbezit. De Visser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bailescu met een sublieme pass. Zañartu kopt de bal weg. Batóg heeft problemen om de bal te vangen. Guilhengas rent richting de bal. Guilhengas draait met de bal, schiet en ... Saïb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Boğazlı geeft een lange en hoge pass. Sirone kopt de bal weg. Zañartu speelt de bal door. Guilhengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilhengas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 45%, Przebrzydłe Pączyska 55%.
FC Jupus ITA - Przebrzydłe Pączyska 1:0