Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:16
  • Competitiewedstrijd: TikiTaka
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13519
Przebrzydłe Pączyska SCSA Juventude F.C.
3412new Tactiek 532Classic
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 58
goed Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Batóg rent richting de bal. Tabu onderschept slim de pass. Tabu geeft een lange en hoge pass. Zizi maakt een snoekduik en kopt de bal. Saïb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - SCSA Juventude F.C. 0:1

7e minuut.
Buitenspel voor Zizi. Goede buitenspelval van de verdediging. Sisakyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Liucvaikis de bal. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Liucvaikis geeft de bal voor. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu met een sublieme pass. Zizi is nu in balbezit. Zizi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Storri is nu in balbezit. Zizi is nu in balbezit. Zizi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Beszterda passt de bal in één keer door. Boğazlı is nu in balbezit. Tabu verovert de bal door een tackle van achteren. Tabu geeft de bal voor. Saïb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 64%, SCSA Juventude F.C. 36%.
Przebrzydłe Pączyska - SCSA Juventude F.C. 0:1

49e minuut.
Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tabu de bal. Tabu probeert naar een medespeler te passen. Storri is nu in balbezit. Storri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Storri is nu in balbezit. Batóg begaat een overtreding. Batóg krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sisakyan probeert de bal aan de voet te houden. Kosiński met een sublieme pass. Tabu geeft een hoge lob. Storri rent richting de bal. Storri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Tabu met een snelle inworp. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz speelt de bal door. Tabu geeft een hoge lob. Saïb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Carrillo geeft een lange en hoge pass. Batista kopt de bal weg. Sisakyan rent richting de bal. Tabu verovert de bal door een tackle van achteren. Tabu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Batóg geeft een lange en hoge pass. Tabu kan de bal niet met de borst controleren. Tabu passt de bal zonder na te denken. Zizi rent richting de bal. Zizi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrillo trapt de bal weg. Muskietorz kopt de bal weg. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - SCSA Juventude F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 50%, SCSA Juventude F.C. 50%.
Przebrzydłe Pączyska - SCSA Juventude F.C. 0:2