Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 19:16
  • Competitiewedstrijd: TikiTaka
  • Stadion: FC Jupus ITA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2663
FC Jupus ITA blus salama
d41-2a_v3.2 Tactiek peo 442
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 40.3
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Giastas met een sublieme pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez passt de bal zonder na te denken. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zañartu passt de bal zonder na te denken. Magnanimi speelt de bal door. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner haalt uit met een fantastische trap. Santin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - blus salama 1:0

44e minuut.
Pudełko kopt de bal weg. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu passt de bal met de wreef. Tašner rent richting de bal. Tašner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 49%, blus salama 51%.
FC Jupus ITA - blus salama 1:0

46e minuut.
Zaki komt het veld opgelopen. Best komt het veld opgelopen. Arnesen komt het veld opgelopen. Li komt het veld opgelopen. Sánchez Álvarez komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Klungelig pakt Best de bal. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar passt de bal zonder na te denken. cesar is nu in balbezit. cesar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rebaudengo passt de bal in één keer door. Balanzino is nu in balbezit. cesar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. cesar krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rebaudengo passt de bal zonder na te denken. Arnesen is nu in balbezit. Kłodawski rent richting de bal. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Arlotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki is nu in balbezit. Arlotto rent richting de bal. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santin probeert naar een medespeler te passen. Li heeft problemen om de bal te vangen. Li met een sublieme pass. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
cesar rent richting de bal. Marysek verovert de bal door een tackle van achteren. Marysek met een sublieme pass. Arnesen rent richting de bal. Arnesen schiet op doel. Santin bokst de bal weg.

85e minuut.
Castelões probeert de bal aan de voet te houden. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen probeert naar een medespeler te passen. Arlotto rent richting de bal. Arlotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Santin probeert wanhopig de bal te grijpen. Tabalanza speelt de bal door. Arnesen rent richting de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Santin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt cesar de bal. Balanzino speelt de bal door. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki rent richting de bal. Zaki draait met de bal, schiet en ... Santin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 35%, blus salama 65%.
FC Jupus ITA - blus salama 1:0