Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:16
  • Competitiewedstrijd: TikiTaka
  • Stadion: blus salama Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3200
blus salama FC Jupus ITA
peo 442 Tactiek d3a2-v.2
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 50.9
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Klungelig pakt Arnesen de bal. rent richting de bal. Rebaudengo verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen schiet op doel. Santin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Santin trapt de bal weg. Uneken kopt de bal weg. Arnesen met een sublieme pass. Tašner probeert de bal aan de voet te houden. Tašner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ormella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medyński geeft een lange en hoge pass. Bärtschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar onderschept slim de pass. Cestar draait met de bal, schiet en ... Bailescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Chalkiadakis met een snelle inworp. probeert naar een medespeler te passen. Chalkiadakis rent richting de bal. Chalkiadakis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen passt de bal zonder na te denken. Medyński is nu in balbezit. Tašner verovert de bal door een tackle van achteren. Tašner draait met de bal, schiet en ... Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zañartu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - FC Jupus ITA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 67%, FC Jupus ITA 33%.
blus salama - FC Jupus ITA 0:1

46e minuut.
Best komt het veld opgelopen. Sánchez Armas komt het veld opgelopen. Deserta komt het veld opgelopen. Magnanimi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Balanzino onderschept slim de pass. Deserta is nu in balbezit. Tabalanza rent richting de bal. Deserta verovert de bal door een tackle van achteren. Deserta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cestar speelt de bal door. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu geeft een lange en hoge pass. Deserta is nu in balbezit. Deserta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Deserta geeft de bal voor. kopt de bal weg. Cestar is nu in balbezit. Cestar draait met de bal, schiet en ... Bailescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - FC Jupus ITA 1:1

63e minuut.
Arnesen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferrero komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Santin met een sublieme pass. Ormella rent richting de bal. Ormella probeert naar een medespeler te passen. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ... Bailescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Balanzino probeert naar een medespeler te passen. Sirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirone passt de bal zonder na te denken. Cestar rent richting de bal. Cestar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bailescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Deserta passt de bal in één keer door. Magnanimi is nu in balbezit. Magnanimi met een sublieme pass. Ferrero rent richting de bal. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deserta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - FC Jupus ITA 1:2

79e minuut.
geeft een hoge lob. Inworp. Zañartu met een snelle inworp. Klungelig pakt Sánchez Armas de bal. Sánchez Armas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 62%, FC Jupus ITA 38%.
blus salama - FC Jupus ITA 1:2