Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere F.C. Club Saint
s4adelante2323 Tactiek anders
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 35
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Medell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medell geeft een hoge lob. Sittmann springt en kopt de bal. Rivas springt en kopt de bal. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 1:0

5e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska onderschept slim de pass. Arana onderschept slim de pass. Arana draait met de bal, schiet en ... Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 2:0

9e minuut.
Çöğürlü geeft de bal voor. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teska onderschept slim de pass. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 3:0

13e minuut.
Rivas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teska. Rivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Derycke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Derycke krijgt een gele kaart. Arana raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinig neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Marinig is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 4:0

17e minuut.
Sittmann kopt de bal weg. Medell is nu in balbezit. Medell speelt de bal door. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 5:0

20e minuut.
Doeltrap. Miranda met een harde bal richting middenveld. Quaroni geeft een hoge lob. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 6:0

24e minuut.
De Bondt verovert de bal door een tackle van achteren. De Bondt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanevsky met een snelle inworp. Medell geeft de bal voor. Miranda bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Marinig de bal. Al Daly rent richting de bal. Marinig onderschept slim de pass. Marinig geeft een lange en hoge pass. Arana maakt een snoekduik en kopt de bal. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 7:0

29e minuut.
Miranda speelt de bal door. Villamil kopt de bal weg. Daar is Teska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 8:0

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miranda niet meer kan verder spelen. Besteirinha komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü passt de bal in één keer door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fuldner passt de bal zonder na te denken. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni geeft de bal voor. Medell geeft de bal voor. Arana kopt de bal weg. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Quaroni met een sublieme pass. Sittmann rent richting de bal. Sittmann geeft de bal voor. Arana rent richting de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap. Besteirinha bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 20%, F.C. Club Saint 80%.
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 9:0

52e minuut.
Al Daly verovert de bal door een tackle van achteren. Dupuis is nu in balbezit. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis onderschept slim de pass. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Verlinden met de inworp. Fuldner is nu in balbezit. Fuldner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giannelli de bal. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Dalby bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marinig rent richting de bal. Marinig passt de bal met de wreef. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. Besteirinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 10:0

56e minuut.
Daar is Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil geeft de bal voor. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel. Besteirinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 11:0

60e minuut.
Doeltrap. Kurşuncu komt het veld opgelopen. Barruti komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fuldner kopt de bal weg. Barruti heeft problemen om de bal te vangen. Barruti speelt de bal door. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ... Besteirinha bokst de bal weg.

65e minuut.
Barruti is nu in balbezit. Barruti geeft een hoge lob. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü geeft een hoge lob. Arana heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fuldner passt de bal in één keer door. Daar is Vertongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vertongen passt de bal in één keer door. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. Besteirinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... Besteirinha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuldner onderschept slim de pass. Fuldner geeft een lange en hoge pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Besteirinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dupuis rent richting de bal. Quaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Quaroni geeft de bal voor. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dupuis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medell probeert naar een medespeler te passen. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel. Besteirinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 12:0

78e minuut.
Klungelig pakt Çöğürlü de bal. Çöğürlü passt de bal met de wreef. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel. Besteirinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 13:0

82e minuut.
Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Besteirinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Quaroni kopt de bal weg. Barruti kan de bal niet met de borst controleren. Vertongen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vertongen krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Doeltrap. Besteirinha met een harde bal richting middenveld. Barruti kopt de bal weg. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana haalt uit met een fantastische trap. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Besteirinha speelt de bal door. Dupuis kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuldner de bal. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalby trapt de bal weg van het doel. Barruti kopt de bal weg. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Besteirinha met een harde bal richting middenveld. Kanevsky kopt de bal weg. Medell is nu in balbezit. Medell geeft een hoge lob. Arana heeft problemen om de bal te vangen. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 24%, F.C. Club Saint 76%.
C.A. Vetere - F.C. Club Saint 14:0