Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazigh Team FC F.C. Northville
TRY Tactiek begin
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 35.7
good Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Kalkbrenner geeft een hoge lob. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes is nu in balbezit. Cabal verovert de bal door een tackle van achteren. Cabal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Loon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Van der Straeten is nu in balbezit. Van der Straeten passt de bal in één keer door. Darnyi rent richting de bal. Warianka is nu in balbezit. Warianka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Nydal met een harde bal richting middenveld. Makridakis rent richting de bal. Makridakis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Van der Straeten met een sublieme pass. Morka is nu in balbezit. Morka geeft een lange en hoge pass. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hernandes onderschept slim de pass. Hernandes probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dockx de bal onder controle te krijgen. Warianka rent richting de bal. Warianka schiet op doel. Nydal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Darnyi met een sublieme pass. Van der Straeten rent richting de bal. Van der Straeten probeert naar een medespeler te passen. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazigh Team FC 58%, F.C. Northville 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amazigh Team FC - F.C. Northville 0:0

52e minuut.
Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbato verovert de bal door een tackle van achteren. Barbato met een sublieme pass. Laboga rent richting de bal. Laboga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Morka geeft een hoge lob. Taher bereikt de bal nog maar net als eerste. Taher geeft een lange en hoge pass. Makridakis rent richting de bal. Makridakis draait met de bal, schiet en ... Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ülküsoy de bal. Barbato bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbato geeft een hoge lob. Regueiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazigh Team FC 58%, F.C. Northville 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amazigh Team FC - F.C. Northville 0:0