Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Northville C.A. Vetere
begin Tactiek s4adelante24wd3
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 51.2
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Harley is nu in balbezit. Harley geeft een lange en hoge pass. Villamil is nu in balbezit. Villamil geeft een hoge lob. Arana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hernandes speelt de bal door. Van der Straeten rent richting de bal. Harley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van der Straeten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warianka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Harley onderschept slim de pass. Harley geeft de bal voor. Sittmann kopt de bal weg. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Inworp. Quaroni met de inworp. Villamil geeft een lange en hoge pass. Sittmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Harley met een snelle inworp. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dockx is nu in balbezit. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana passt de bal in één keer door. Sittmann rent richting de bal. Sittmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Regueiro trapt de bal weg. Fernández Azzato kopt de bal weg. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - C.A. Vetere 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 73%, C.A. Vetere 27%.
F.C. Northville - C.A. Vetere 0:1

56e minuut.
Villamil geeft de bal voor. Regueiro speelt de bal door. Harley geeft de bal voor. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Van Loon met een snelle inworp. Quaroni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warianka. Quaroni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quaroni kan niet meer verder spelen. Sittmann komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inworp. Harley met de inworp. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Harley passt de bal in één keer door. Villamil is nu in balbezit. Villamil passt de bal zonder na te denken. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Van Loon probeert de bal aan de voet te houden. Sittmann rent richting de bal. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sittmann is nu in balbezit. De Looze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sittmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Harley neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Harley passt de bal zonder na te denken. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann passt de bal zonder na te denken. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sittmann passt de bal zonder na te denken. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato passt de bal in één keer door. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arana kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villamil de bal onder controle te krijgen. Villamil met een sublieme pass. Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sittmann is nu in balbezit. Sittmann passt de bal in één keer door. Villamil rent richting de bal. Villamil geeft de bal voor. Arana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana haalt uit met een fantastische trap. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - C.A. Vetere 0:2

85e minuut.
Klungelig pakt Van Loon de bal. Arana rent richting de bal. Arana passt de bal met de wreef. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - C.A. Vetere 0:3

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato geeft een lange en hoge pass. Sittmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalkbrenner rent richting de bal. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - C.A. Vetere 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 85%, C.A. Vetere 15%.
F.C. Northville - C.A. Vetere 0:4