Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere F.C. Northville
s4adelante2323 Tactiek begin
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten weak
solid Passen weak
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Villamil rent richting de bal. Villamil geeft een lange en hoge pass. Szewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kanevsky geeft een hoge lob. Villamil kopt de bal weg. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 1:0

8e minuut.
Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky passt de bal met de wreef. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell geeft een lange en hoge pass. Arana springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 2:0

10e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü passt de bal met de wreef. Villamil probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sittmann is nu in balbezit. Szewczuk onderschept slim de pass. Rivas rent richting de bal. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 3:0

14e minuut.
Hoogeveen met een sublieme pass. Marinig kopt de bal weg. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Osorio rent richting de bal. Medell verovert de bal door een tackle van achteren. Medell geeft de bal voor. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 4:0

25e minuut.
Marinig met een sublieme pass. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil met een sublieme pass. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel. Hoogeveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Rżeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas rent richting de bal. Rżeński verovert de bal door een tackle van achteren. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 5:0

37e minuut.
Wollaerts is nu in balbezit. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni met een sublieme pass. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft een hoge lob. Daar is De Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 14%, F.C. Northville 86%.
C.A. Vetere - F.C. Northville 5:0

47e minuut.
Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni geeft een hoge lob. Sittmann kopt de bal weg. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen bokst de bal weg.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoogeveen trapt de bal weg. Kanevsky kopt de bal weg. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Medell met een sublieme pass. Kanevsky geeft de bal voor. De Looze met een sublieme pass. Sittmann rent richting de bal. Sittmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hoogeveen trapt de bal weg. Kanevsky kopt de bal weg. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 6:0

53e minuut.
Kanevsky kopt de bal weg. Medell heeft problemen om de bal te vangen. Medell passt de bal met de wreef. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rivas passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky geeft een lange en hoge pass. Çöğürlü geeft een lange en hoge pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Arana probeert naar een medespeler te passen. Szewczuk rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas schiet op doel. Hoogeveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 7:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurşuncu komt het veld opgelopen. Barruti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fuldner speelt de bal door. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü geeft de bal voor. Szewczuk speelt de bal door. Sittmann probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Medell geeft de bal voor. Rivas is nu in balbezit. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 8:0

72e minuut.
Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arana de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 9:0

74e minuut.
Kanevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kanevsky speelt de bal door. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell passt de bal zonder na te denken. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Barruti geeft de bal voor. Daar is Rżeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barruti geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Looze de bal. Medell speelt de bal door. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 10:0

84e minuut.
Wollaerts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuldner. Wollaerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaszewski met een snel genomen vrije trap. Kanevsky speelt de bal door. Medell met een sublieme pass. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana rent richting de bal. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Hoogeveen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 11:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert De Winter de bal onder controle te krijgen. Kurşuncu geeft een lange en hoge pass. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... Hoogeveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 12:0

89e minuut.
Rżeński geeft een lange en hoge pass. Quaroni rent richting de bal. Quaroni passt de bal met de wreef. Medell rent richting de bal. Medell geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - F.C. Northville 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 9%, F.C. Northville 91%.
C.A. Vetere - F.C. Northville 13:0