Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint F.C. Northville
anders Tactiek begin
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 35.3
matig Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Al Daly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Van der Straeten passt de bal met de wreef. Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnyi passt de bal in één keer door. Warianka rent richting de bal. Warianka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Warianka is nu in balbezit. Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnyi passt de bal in één keer door. Warianka is nu in balbezit. Warianka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De Bondt kopt de bal weg. Darnyi probeert de bal met de borst te controleren. Crapa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crapa krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De Bondt rent richting de bal. De Bondt geeft een hoge lob. Dockx kopt de bal weg. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 54%, F.C. Northville 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Club Saint - F.C. Northville 0:0

46e minuut.
Kalkbrenner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sieniuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis schiet op doel. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ülküsoy is nu in balbezit. Sieniuta verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniuta speelt de bal door. Dupuis rent richting de bal. Dupuis schiet op doel. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Verlinden is nu in balbezit. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis passt de bal met de wreef. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli schiet op doel. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De Looze met een sublieme pass. Dupuis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Loon. Van Loon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 34%, F.C. Northville 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Club Saint - F.C. Northville 0:0