Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere Amazigh Team FC
s4adelante2323 Tactiek TRY
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54.1 gemiddelde waardering 37.3
formidabel Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Quaroni passt de bal zonder na te denken. Taher geeft de bal voor. Makridakis rent richting de bal. Makridakis haalt uit met een fantastische trap. Vismara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
GadAllah kopt de bal weg. Lipnicki probeert de bal aan de voet te houden. Marinig met een sublieme pass. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Nydal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Villamil rent richting de bal. Villamil passt de bal in één keer door. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Nydal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Villamil met een sublieme pass. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel. Nydal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Elstad de bal. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig geeft de bal voor. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Slapka is nu in balbezit. Slapka geeft de bal voor. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 2:0

22e minuut.
Cabal verovert de bal door een tackle van achteren. Cabal passt de bal zonder na te denken. Villamil speelt de bal door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sittmann passt de bal zonder na te denken. Marinig rent richting de bal. Marinig speelt de bal door. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Elstad kopt de bal weg. Cabal is nu in balbezit. Cabal passt de bal met de wreef. Makridakis is nu in balbezit. Makridakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Marinig probeert naar een medespeler te passen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 24%, Amazigh Team FC 76%.
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 3:0

46e minuut.
Taher passt de bal zonder na te denken. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü speelt de bal door. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 4:0

48e minuut.
Kanevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makridakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis draait met de bal, schiet en ... Vismara bokst de bal weg.

51e minuut.
Laboga passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Makridakis. Goede buitenspelval van de verdediging. Quaroni neemt vlug de vrije trap. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Taher passt de bal zonder na te denken. Makridakis rent richting de bal. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis verovert de bal door een tackle van achteren. Makridakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cabal stond buitenspel. Arana komt het veld opgelopen. Kurşuncu komt het veld opgelopen. Kurşuncu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rivas kopt de bal weg. Klungelig pakt GadAllah de bal. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nydal speelt de bal door. Laboga kopt de bal weg. Keshta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas onderschept slim de pass. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Makridakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis passt de bal zonder na te denken. Elstad is nu in balbezit. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Quaroni rent richting de bal. Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Villamil rent richting de bal. Laboga onderschept slim de pass. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Vismara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Quaroni geeft een hoge lob. Çöğürlü kopt de bal weg. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu geeft een lange en hoge pass. Arana krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato schiet op doel. Nydal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 5:0

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vismara niet meer kan verder spelen. Dalby komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Arana is nu in balbezit. Kurşuncu is nu in balbezit. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap. Nydal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 6:0

74e minuut.
Quaroni is nu in balbezit. Quaroni geeft een lange en hoge pass. Fernández Azzato rent richting de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 7:0

75e minuut.
Makridakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdul-Latif komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Villamil rent richting de bal. Villamil passt de bal in één keer door. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Nydal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Villamil geeft een hoge lob. Arana kopt de bal weg. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Nydal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 8:0

84e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Nydal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 9:0

86e minuut.
Slapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana rent richting de bal. Slapka is nu in balbezit. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel. Nydal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Abdul-Latif de bal. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni passt de bal zonder na te denken. Fernández Azzato heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Azzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 10:0

89e minuut.
Kanevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kanevsky probeert naar een medespeler te passen. Taher bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 25%, Amazigh Team FC 75%.
C.A. Vetere - Amazigh Team FC 10:0