Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazigh Team FC C.A. Vetere
TRY Tactiek s4adelante2323
40% Balbezit 60%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
33.6 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. Villamil met een sublieme pass. Rivas controleert de bal met de borst. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:1

5e minuut.
GadAllah geeft de bal voor. Inworp. Çöğürlü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villamil rent richting de bal. Villamil geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Marinig probeert naar een medespeler te passen. Arana is nu in balbezit. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:2

8e minuut.
Rivas passt de bal met de wreef. Villamil speelt de bal door. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:3

14e minuut.
Villamil is nu in balbezit. Villamil geeft een hoge lob. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:4

15e minuut.
Qasim is nu in balbezit. Sittmann rent richting de bal. Marinig speelt de bal door. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:5

18e minuut.
Abdul-Mujib probeert naar een medespeler te passen. Villamil kopt de bal weg. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:6

21e minuut.
Arana rent richting de bal. Arana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taher de bal. Marinig geeft een hoge lob. Rivas springt en kopt de bal. Abdul-Mujib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Villamil de bal. Villamil met een sublieme pass. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:7

31e minuut.
Abdul-Mujib trapt de bal weg van het doel. Slapka kopt de bal weg. Lipnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lipnicki de bal. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Abdul-Mujib trapt de bal weg. Villamil kopt de bal weg. Arana is nu in balbezit. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:8

35e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Momot onderschept slim de pass. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel. Abdul-Mujib bokst de bal weg.

44e minuut.
Keshta probeert naar een medespeler te passen. Lipnicki probeert naar een medespeler te passen. Cabal is nu in balbezit. Slapka verovert de bal door een tackle van achteren. Slapka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazigh Team FC 92%, C.A. Vetere 8%.
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:8

48e minuut.
Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky geeft een lange en hoge pass. Slapka is nu in balbezit. Slapka geeft een hoge lob. Arana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Quaroni geeft een hoge lob. Çöğürlü kopt de bal weg. Daar is Keshta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana rent richting de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Arana is nu in balbezit. Rivas is nu in balbezit. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sittmann kopt de bal weg. Ameen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ameen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Qasim onderschept slim de pass. Qasim passt de bal in één keer door. Villamil met een sublieme pass. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurşuncu komt het veld opgelopen. Çöğürlü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil geeft een lange en hoge pass. Slapka heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Villamil rent richting de bal. Villamil probeert naar een medespeler te passen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:9

67e minuut.
Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rivas de bal. Arana is nu in balbezit. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:10

73e minuut.
Slapka rent richting de bal. Slapka met een sublieme pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:11

75e minuut.
Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Keshta rent richting de bal. Villamil met een sublieme pass. Daar is Sittmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sittmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kanevsky rent richting de bal. Cabal begaat een overtreding. Kanevsky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanevsky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal passt de bal zonder na te denken. Taher is nu in balbezit. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lipnicki heeft problemen om de bal te vangen. Kurşuncu probeert naar een medespeler te passen. Arana probeert de bal met de borst te controleren. Arana schiet op doel. Abdul-Mujib probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
Kurşuncu onderschept slim de pass. Kurşuncu geeft een lange en hoge pass. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
GadAllah trapt de bal weg. Villamil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Slapka de bal. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel. Abdul-Mujib bokst de bal weg.

86e minuut.
Kurşuncu is nu in balbezit. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel. Abdul-Mujib werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:12

90e minuut.
Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Quaroni geeft de bal voor. Rivas rent richting de bal. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazigh Team FC 92%, C.A. Vetere 8%.
Amazigh Team FC - C.A. Vetere 0:12