Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dungeon of death
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5007
Tenebroso Pitufo
Mais Mid Tactiek Dificil
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
32.2 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen excellent


5e minuut.
Tixier verovert de bal door een tackle van achteren. Tixier passt de bal in één keer door. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Bazzan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:1

15e minuut.
Pasev passt de bal in één keer door. Prohászka verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă rent richting de bal. Bâtă schiet op doel. Bazzan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:2

25e minuut.
Daar is Giemsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giemsa passt de bal met de wreef. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Bazzan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bâtă passt de bal in één keer door. Giemsa is nu in balbezit. Serelepe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Serelepe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Giemsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giemsa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bâtă kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Bazzan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:3

34e minuut.
Askild met een sublieme pass. Pasev is nu in balbezit. Pasev geeft een lange en hoge pass. Tixier rent richting de bal. Tixier draait met de bal, schiet en ... Bazzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Beletti is nu in balbezit. Martínez Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Meireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 63%, Pitufo 37%.
Tenebroso - Pitufo 0:3

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bâtă stond buitenspel. Morar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Askild maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morar kopt de bal weg. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Bazzan bokst de bal weg. Morar rent richting de bal. Morar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:4

51e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giemsa met de inworp. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Bazzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Poutakidis neemt vlug de vrije trap. Ferreira controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lasko neemt vlug de vrije trap. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Bazzan bokst de bal weg.

55e minuut.
Mihok verovert de bal door een tackle van achteren. Poutakidis probeert naar een medespeler te passen. Lasko speelt de bal door. Tixier is nu in balbezit. Tixier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tixier probeert naar een medespeler te passen. Giemsa rent richting de bal. Giemsa passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gamboa speelt de bal door. Daar is Morar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:5

65e minuut.
Pasev onderschept slim de pass. Pasev probeert naar een medespeler te passen. Tixier is nu in balbezit. Tixier schiet op doel. Bazzan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:6

66e minuut.
Firmino heeft problemen om de bal te vangen. Petardo rent richting de bal. Petardo passt de bal zonder na te denken. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Bazzan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap. Bazzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:7

70e minuut.
Mihok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihok passt de bal zonder na te denken. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:8

75e minuut.
Klungelig pakt Pasev de bal. Petardo probeert naar een medespeler te passen. Poutakidis rent richting de bal. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar schiet op doel. Bazzan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tixier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Pitufo 0:9

82e minuut.
Vicente Júnior geeft de bal voor. Giemsa kan de bal niet met de borst controleren. Beletti is nu in balbezit. Giemsa verovert de bal door een tackle van achteren. Giemsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bazzan trapt de bal weg. Tixier kopt de bal weg. Giemsa rent richting de bal. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 63%, Pitufo 37%.
Tenebroso - Pitufo 0:9