Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Deportes Vallenar C.D PISCO ELQUI
Ace Tactiek Ass
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 35.5
zwak Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Barontini geeft een lange en hoge pass. Bravo kopt de bal weg. Lesana heeft problemen om de bal te vangen. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wynants is nu in balbezit. Tímár verovert de bal door een tackle van achteren. Tímár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drljača de bal. Drljača draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astarloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Ruppert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarlósi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Doeltrap. Ponzinibbi met een harde bal richting middenveld. Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Drljača de bal. Drljača schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nack is nu in balbezit. Nack geeft een lange en hoge pass. Repiso kan de bal niet met de borst controleren. Uvia onderschept slim de pass. Uvia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - C.D PISCO ELQUI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 49%, C.D PISCO ELQUI 51%.
Club de Deportes Vallenar - C.D PISCO ELQUI 1:0

57e minuut.
Lesana rent richting de bal. Lesana passt de bal met de wreef. Nack is nu in balbezit. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo draait met de bal, schiet en ... Astarloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Nack speelt de bal door. Nenci rent richting de bal. Barontini begaat een overtreding. Barontini krijgt een gele kaart. Nenci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nack zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Nack probeert naar een medespeler te passen. Galaz speelt de bal door. Nenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenci draait met de bal, schiet en ... Lagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - C.D PISCO ELQUI 2:0

70e minuut.
Drljača raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drwal komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Barontini de bal onder controle te krijgen. Galaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaz passt de bal zonder na te denken. Nenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenci schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - C.D PISCO ELQUI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 45%, C.D PISCO ELQUI 55%.
Club de Deportes Vallenar - C.D PISCO ELQUI 3:0