Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło Nova
5-3-2 skrzydło Tactiek Kurt Cobain
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
61.9 gemiddelde waardering 41.9
formidable Schieten weak
very good Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Bührer met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor geeft een hoge lob. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu geeft de bal voor. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Paal! Hudson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudson probeert naar een medespeler te passen. Ermişoğlu kopt de bal weg. Bührer geeft een hoge lob. Drulović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
von Hof geeft de bal voor. Chiper rent richting de bal. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Nova 1:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bührer met een snelle inworp. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bührer is nu in balbezit. Bührer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
von Hof is nu in balbezit. von Hof geeft een lange en hoge pass. Danei rent richting de bal. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mahlzahn geeft een lange en hoge pass. Pereira kopt de bal weg. Lecluyse heeft problemen om de bal te vangen. Drulović onderschept slim de pass. Drulović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Nichifor passt de bal met de wreef. Bührer probeert de bal met de borst te controleren. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer geeft een lange en hoge pass. Drulović springt en kopt de bal. Hudson bokst de bal weg.

39e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft een lange en hoge pass. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Hudson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Nova 2:0

41e minuut.
von Hof speelt de bal door. Daar is Bührer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bührer geeft een hoge lob. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Nichifor passt de bal zonder na te denken. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Hudson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Nova 3:0

45e minuut.
Pereira passt de bal met de wreef. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović schiet op doel. Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 38%, Nova 62%.
KS Czarni Nakło - Nova 3:0

48e minuut.
Turesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer onderschept slim de pass. Bührer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiper de bal. Chiper draait met de bal, schiet en ... Hudson bokst de bal weg.

52e minuut.
Ermişoğlu speelt de bal door. Bührer speelt de bal door. Daar is Drulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chiper de bal onder controle te krijgen. Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Omerovic heeft problemen om de bal te vangen. Bührer rent richting de bal. Bührer passt de bal met de wreef. Drulović heeft problemen om de bal te vangen. Drulović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bührer met een sublieme pass. Nichifor is nu in balbezit. Vargas Pellota is nu in balbezit. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Chiper passt de bal in één keer door. Drulović rent richting de bal. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Nova 4:0

70e minuut.
López Ufarte onderschept slim de pass. Omerovic is nu in balbezit. Ermişoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ermişoğlu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović is nu in balbezit. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Hudson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Nova 5:0

80e minuut.
Mahlzahn is nu in balbezit. Mahlzahn geeft de bal voor. Drulović speelt de bal door. Chiper rent richting de bal. Chiper draait met de bal, schiet en ... Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bührer passt de bal in één keer door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 47%, Nova 53%.
KS Czarni Nakło - Nova 5:0