Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Shikke F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6995
Shikke F.C. 1cm ROZKOSZY
Shikke1 Tactiek ANTY C
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
34 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 37.3
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 1:0

10e minuut.
Gogoi is nu in balbezit. Nägler verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeğirmenci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nägler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Pérez passt de bal met de wreef. Ott rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz Llompart. Muñoz Llompart krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Muñoz Llompart rent richting de bal. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Gutović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Klungelig pakt Nägler de bal. Mändl is nu in balbezit. Nägler verovert de bal door een tackle van achteren. Nägler haalt uit met een fantastische trap. Ferreras bokst de bal weg.

21e minuut.
Waninger met een sublieme pass. Raiciu is nu in balbezit. Raiciu passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu verovert de bal door een tackle van achteren. Hrach begaat een overtreding. Hrach krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hrach is nu in balbezit. Raiciu verovert de bal door een tackle van achteren. Raiciu geeft een hoge lob. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ... Gutović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal in één keer door. Raiciu rent richting de bal. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar schiet op doel. Gutović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pérez passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart speelt de bal door. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Gutović bokst de bal weg.

42e minuut.
Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott is nu in balbezit. Muñoz Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shikke F.C. 38%, 1cm ROZKOSZY 62%.
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Shilovskij de bal. Pérez speelt de bal door. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Santagati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Otağ met de inworp. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 3:0

48e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal met de wreef. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel. Gutović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 4:0

53e minuut.
Romero is nu in balbezit. Otağ onderschept slim de pass. Otağ passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schijvenaar de bal. Schijvenaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel. Gutović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 5:0

61e minuut.
Muñoz Llompart kopt de bal weg. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ met een sublieme pass. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Muñoz Llompart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Otağ is nu in balbezit. Otağ passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez speelt de bal door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 6:0

71e minuut.
Pérez met een sublieme pass. Ott onderschept slim de pass. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu haalt uit met een fantastische trap. Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 7:0

72e minuut.
Nägler passt de bal met de wreef. Santagati bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ onderschept slim de pass. Otağ draait met de bal, schiet en ... Gutović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 8:0

77e minuut.
Özdeğirmenci met een sublieme pass. Raiciu heeft problemen om de bal te vangen. Raiciu passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 9:0

81e minuut.
Pérez speelt de bal door. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Muñoz Llompart is nu in balbezit. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Schijvenaar geeft een hoge lob. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Göksel rent richting de bal. Schijvenaar onderschept slim de pass. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ... Gutović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez geeft de bal voor. Otağ probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart kan de bal niet met de borst controleren. Muñoz Llompart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gutović met een harde bal richting middenveld. Otağ kopt de bal weg. Ott probeert de bal met de borst te controleren. Muñoz Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Llompart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 10:0

88e minuut.
Steen speelt de bal door. Daar is Nägler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shikke F.C. 29%, 1cm ROZKOSZY 71%.
Shikke F.C. - 1cm ROZKOSZY 10:0