Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Saint Mark's Court
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Evolution Eleven Avengers United
MV1wd Tactiek 33wd
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
71.8 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Watral rent richting de bal. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suff schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mutz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Günkan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chiţulescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kourichi. Chiţulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzostowski met een snel genomen vrije trap. Tartak krijgt zijn hoofd ertegen. Tartu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 0:1

10e minuut.
Varlan rent richting de bal. Varlan passt de bal met de wreef. Tomescu rent richting de bal. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Tomescu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mutz zal de hoekschop nemen. Günkan springt en kopt de bal. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Evolution Eleven - Avengers United 1:1

21e minuut.
Suff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachwieja met een snelle inworp. Mutz geeft een hoge lob. Tomescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Günkan is nu in balbezit. Günkan geeft een lange en hoge pass. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral draait met de bal, schiet en ... Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 2:1

33e minuut.
Watral kopt de bal weg. Mutz heeft problemen om de bal te vangen. Mutz speelt de bal door. Günkan rent richting de bal. Günkan haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Günkan onderschept slim de pass. Günkan probeert naar een medespeler te passen. Varlan heeft problemen om de bal te vangen. Varlan geeft een lange en hoge pass. Tomescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 3:1

36e minuut.
Gavrilescu passt de bal met de wreef. Tartak rent richting de bal. Varlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varlan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sol onderschept slim de pass. Sol geeft de bal voor. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 4:1

44e minuut.
Tartu met een sublieme pass. Günkan controleert de bal met de borst. Günkan passt de bal zonder na te denken. Watral is nu in balbezit. Watral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poom komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 43%, Avengers United 57%.
Evolution Eleven - Avengers United 4:1

51e minuut.
Varlan passt de bal zonder na te denken. Zachwieja met een sublieme pass. Watral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mutz is nu in balbezit. Mutz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomescu springt en kopt de bal. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Günkan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 5:1

54e minuut.
Dożężka geeft een hoge lob. Sommerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tartak. Tartak krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral met een sublieme pass. Günkan is nu in balbezit. Günkan draait met de bal, schiet en ... Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 6:1

61e minuut.
Chiţulescu is nu in balbezit. Zachwieja met een sublieme pass. Watral is nu in balbezit. Watral heeft problemen om de bal te vangen. Watral draait met de bal, schiet en ... Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral geeft een lange en hoge pass. Tomescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 7:1

63e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Figielski kopt de bal weg. Tartak is nu in balbezit. Tartak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parezanović komt het veld opgelopen. Rácz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mutz met een sublieme pass. Zachwieja rent richting de bal. Zachwieja geeft een hoge lob. Parezanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 8:1

70e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz draait met de bal, schiet en ... Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dożężka rent richting de bal. Parezanović verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mutz zal de hoekschop nemen. Günkan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Günkan is nu in balbezit. Rácz is nu in balbezit. Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol geeft een lange en hoge pass. Parezanović springt en kopt de bal. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sol passt de bal zonder na te denken. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parezanović de bal. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kourichi geeft een hoge lob. Rácz kopt de bal weg. Brzostowski controleert de bal met de borst. Günkan rent richting de bal. Günkan schiet op doel. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Vystrčil speelt de bal door. Tartak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varlan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tartak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 29%, Avengers United 71%.
Evolution Eleven - Avengers United 8:1