Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-22 18:18
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Grünes Winkelkanu
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Cologne Atheists Crossing City
dmt433 Tactiek 433Eng
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 42.9
excellent Schieten adequate
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Sesta is nu in balbezit. Sesta geeft de bal voor. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Hemmerich onderschept slim de pass. Hemmerich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Arnedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 1:0

8e minuut.
Westhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Westhöfer geeft een lange en hoge pass. Dambeck rent richting de bal. Dambeck haalt uit met een fantastische trap. Cichoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 2:0

10e minuut.
Hemmerich kopt de bal weg. Dambeck is nu in balbezit. Tasca begaat een overtreding. Dambeck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghiugan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sallinger is nu in balbezit. Sallinger passt de bal in één keer door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich onderschept slim de pass. Hemmerich schiet op doel. Cichoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 3:0

26e minuut.
Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich passt de bal met de wreef. Sesta rent richting de bal. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich draait met de bal, schiet en ... Cichoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta geeft een lange en hoge pass. Dambeck rent richting de bal. Dambeck haalt uit met een fantastische trap. Cichoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 4:0

41e minuut.
Sallinger passt de bal in één keer door. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta speelt de bal door. Dambeck rent richting de bal. Dambeck schiet op doel. Cichoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 5:0

44e minuut.
Sallinger rent richting de bal. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta passt de bal in één keer door. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 23%, Crossing City 77%.
Cologne Atheists - Crossing City 6:0

46e minuut.
Carciofali passt de bal met de wreef. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich begaat een overtreding. Hemmerich krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Henry de bal onder controle te krijgen. Sallinger rent richting de bal. Sallinger geeft een hoge lob. Hemmerich probeert de bal met de borst te controleren. Hemmerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Brkić geeft de bal voor. Dambeck kopt de bal weg. Bueno rent richting de bal. Hemmerich onderschept slim de pass. Hemmerich draait met de bal, schiet en ... Cichoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dambeck rent richting de bal. Arnedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arnedo krijgt een gele kaart. Dambeck raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghiugan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 7:0

60e minuut.
Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta passt de bal in één keer door. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 8:0

62e minuut.
Sallinger rent richting de bal. Sallinger geeft de bal voor. Dambeck is nu in balbezit. Dambeck draait met de bal, schiet en ... Cichoński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 9:0

66e minuut.
Vajagić kopt de bal weg. Brkić geeft de bal voor. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 10:0

67e minuut.
Sallinger met een sublieme pass. Hemmerich is nu in balbezit. Bueno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hemmerich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ghiugan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sesta heeft problemen om de bal te vangen. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta is nu in balbezit. Dambeck rent richting de bal. Dambeck haalt uit met een fantastische trap. Cichoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich passt de bal met de wreef. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta schiet op doel. Cichoński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 11:0

80e minuut.
Davydov heeft problemen om de bal te vangen. Sallinger geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Davydov de bal onder controle te krijgen. Arnedo is nu in balbezit. Dambeck onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 12:0

86e minuut.
Sallinger is nu in balbezit. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sesta. Sesta krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Brkić is nu in balbezit. Brkić passt de bal in één keer door. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck schiet op doel. Cichoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 13:0

90e minuut.
Sallinger rent richting de bal. Sallinger geeft een hoge lob. Sesta is nu in balbezit. Sesta schiet op doel. Cichoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Crossing City 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 26%, Crossing City 74%.
Cologne Atheists - Crossing City 14:0