Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna i Hercegovina U21 Colombia U21
vj8-2 Tactiek T412w2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


40e minuut.
Rodallega met een sublieme pass. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Šušović bokst de bal weg.

44e minuut.
de la Torre rent richting de bal. Biber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Torre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salamanca komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Brčinović komt het veld opgelopen. Berrío komt het veld opgelopen. Ávila komt het veld opgelopen. Pérez komt het veld opgelopen. Rodin komt het veld opgelopen. Vukanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 48%, Colombia U21 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosna i Hercegovina U21 - Colombia U21 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met de inworp. Rodallega speelt de bal door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Šušović bokst de bal weg.

52e minuut.
Ávila geeft een hoge lob. Ravlić rent richting de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Šušović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Colombia U21 0:1

55e minuut.
Vukanović speelt de bal door. Rodin rent richting de bal. Rodin geeft de bal voor. Mumić is nu in balbezit. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Montenegro bokst de bal weg.

58e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Ravlić verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano begaat een overtreding. Serrano krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Salihagić de bal onder controle te krijgen. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Kapisoda komt het veld opgelopen. de la Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodallega geeft een hoge lob. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Šušović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Colombia U21 0:2

73e minuut.
Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda haalt uit met een fantastische trap. Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Colombia U21 1:2

74e minuut.
Montaña geeft een hoge lob. Salamanca kopt de bal weg. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Salamanca springt en kopt de bal. Šušović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gaberić passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić onderschept slim de pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Berrío passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Atlagić begaat een overtreding. Atlagić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukanović geeft een hoge lob. Salihagić speelt de bal door. Mumić rent richting de bal. Mumić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rodin geeft de bal voor. Mumić krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumić onderschept slim de pass. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Montenegro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 46%, Colombia U21 54%.
Bosna i Hercegovina U21 - Colombia U21 1:2