Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Neşet Ertaş SK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1482
Neşet Ertaş SK Diljen Roni FC
zorlu 3 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 34.6
solide Schieten solide
matig Passen zwak
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Akalan kan de bal niet met de borst controleren. Berecz is nu in balbezit. Met opzet legt Eskişehirlioğlu zijn tegenspeler op de grond. Eskişehirlioğlu krijgt een gele kaart. Berecz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berecz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Štrbský rent richting de bal. Štrbský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Eskişehirlioğlu geeft een hoge lob. Veren heeft problemen om de bal te vangen. Veren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zillman de bal. Zillman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Peçenek passt de bal met de wreef. Turčík is nu in balbezit. Turčík geeft de bal voor. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Diljen Roni FC 1:0

23e minuut.
Mansur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przyziółkowski komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Štrbský probeert naar een medespeler te passen. Berecz met een sublieme pass. Klungelig pakt Peçenek de bal. Štrbský is nu in balbezit. Štrbský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 36%, Diljen Roni FC 64%.
Neşet Ertaş SK - Diljen Roni FC 1:0

55e minuut.
Przyziółkowski geeft een hoge lob. Turčík rent richting de bal. Turčík geeft een hoge lob. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Allikvee geeft een hoge lob. Daar is Przyziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Zillman is nu in balbezit. Zillman draait met de bal, schiet en ... Saunders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Berecz rent richting de bal. Turčík onderschept slim de pass. Turčík probeert naar een medespeler te passen. Eskişehirlioğlu is nu in balbezit. Eskişehirlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Peçenek heeft problemen om de bal te vangen. Evcimen is nu in balbezit. Peçenek onderschept slim de pass. Peçenek passt de bal zonder na te denken. Zillman is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov geeft een lange en hoge pass. Štrbský rent richting de bal. Štrbský schiet op doel. Soyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neşet Ertaş SK - Diljen Roni FC 1:1

63e minuut.
Daar is Berecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berecz passt de bal in één keer door. Przyziółkowski met een sublieme pass. Štrbský rent richting de bal. Štrbský haalt uit met een fantastische trap. Soyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçenek geeft een hoge lob. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ... Saunders probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman passt de bal zonder na te denken. Daar is Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağın is nu in balbezit. Yağın haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Berecz verovert de bal door een tackle van achteren. Berecz geeft een hoge lob. Štrbský is nu in balbezit. Štrbský schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Evcimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evcimen passt de bal met de wreef. Peçenek probeert naar een medespeler te passen. Zillman is nu in balbezit. Zillman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Diljen Roni FC 2:1

75e minuut.
Eskişehirlioğlu is nu in balbezit. Berecz geeft de bal voor. Şekercioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Štrbský rent richting de bal. Štrbský haalt uit met een fantastische trap. Soyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Przyziółkowski is nu in balbezit. Štrbský rent richting de bal. Štrbský schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neşet Ertaş SK - Diljen Roni FC 2:2

87e minuut.
Veren rent richting de bal. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov passt de bal in één keer door. Daar is Štrbský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrbský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 58%, Diljen Roni FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neşet Ertaş SK - Diljen Roni FC 2:2