Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rajkó Zenekar Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 947
Vikcsu Zonda HTTFC HB. SEAT FFC
433 Tactiek 532
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.7 gemiddelde waardering 27.9
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Knežević de bal. Di Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Toro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Dzsudzsák rent richting de bal. Bohár onderschept slim de pass. Bohár probeert naar een medespeler te passen. Di Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Toro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Adalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár verovert de bal door een tackle van achteren. Bohár probeert naar een medespeler te passen. Di Toro rent richting de bal. Di Toro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikcsu Zonda HTTFC - HB. SEAT FFC 1:0

16e minuut.
Adalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Durazzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leeuwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Adalıoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Leeuwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovrig speelt de bal door. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vikcsu Zonda HTTFC - HB. SEAT FFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikcsu Zonda HTTFC 48%, HB. SEAT FFC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vikcsu Zonda HTTFC - HB. SEAT FFC 1:1

64e minuut.
Boden met een sublieme pass. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi passt de bal zonder na te denken. Di Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Toro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Rudić met een sublieme pass. Boden rent richting de bal. Bolignani onderschept slim de pass. Bolignani haalt uit met een fantastische trap. Funghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikcsu Zonda HTTFC - HB. SEAT FFC 1:2

73e minuut.
Di Toro met een sublieme pass. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston rent richting de bal. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajli geeft de bal voor. Messerschmidt rent richting de bal. Ivarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ivarsson geeft de bal voor. Gál bokst de bal weg. Di Toro is nu in balbezit. Di Toro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vikcsu Zonda HTTFC - HB. SEAT FFC 2:2

89e minuut.
Skowronek passt de bal met de wreef. Ivarsson rent richting de bal. Ivarsson passt de bal in één keer door. Di Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Toro draait met de bal, schiet en ... Gál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikcsu Zonda HTTFC 48%, HB. SEAT FFC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vikcsu Zonda HTTFC - HB. SEAT FFC 2:2