Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: VRG Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 672
VRG. SZLO FC FC. DVSC
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 28.6
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Copain speelt de bal door. Diakhaté is nu in balbezit. Gyulay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diakhaté is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kónya komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Diakhaté passt de bal in één keer door. Kondrat rent richting de bal. Kondrat met een sublieme pass. Pelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kondrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Turóczi onderschept slim de pass. Turóczi speelt de bal door. Kern rent richting de bal. Kern haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Czinege geeft een hoge lob. Király is nu in balbezit. Király passt de bal met de wreef. Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - FC. DVSC 1:0

31e minuut.
Göröcs geeft een lange en hoge pass. Copain rent richting de bal. Copain probeert naar een medespeler te passen. Pelles rent richting de bal. Pelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VRG. SZLO FC - FC. DVSC 1:1

41e minuut.
Roncada onderschept slim de pass. Roncada passt de bal zonder na te denken. Király probeert naar een medespeler te passen. Kern rent richting de bal. Kern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 42%, FC. DVSC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VRG. SZLO FC - FC. DVSC 1:1

46e minuut.
Sallói komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Roncada probeert naar een medespeler te passen. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain rent richting de bal. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király geeft een lange en hoge pass. Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Roncada geeft een lange en hoge pass. Espina speelt de bal door. Diakhaté kopt de bal weg. Sallói rent richting de bal. Sallói draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király speelt de bal door. Roncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern is nu in balbezit. Kern haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Göröcs passt de bal zonder na te denken. Diakhaté rent richting de bal. Diakhaté speelt de bal door. Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallói draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - FC. DVSC 1:2

90e minuut.
Kapcsos onderschept slim de pass. Kapcsos geeft een lange en hoge pass. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrat verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 42%, FC. DVSC 58%.
VRG. SZLO FC - FC. DVSC 1:2