Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpolli rovattila
Roberto De Zerbi Tactiek meno aggressivi
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Grocholak speelt de bal door. Antipa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eklund. Eklund krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albertario met een harde bal richting middenveld. Triana kopt de bal weg. Batusha is nu in balbezit. Batusha haalt uit met een fantastische trap. Albertario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pamuk rent richting de bal. Eklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa onderschept slim de pass. Pamuk rent richting de bal. Pamuk draait met de bal, schiet en ... Conoscitore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Antipa rent richting de bal. Antipa passt de bal zonder na te denken. Kavrazlı rent richting de bal. Kavrazlı geeft een lange en hoge pass. Pamuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kempa rent richting de bal. Hidijatullin onderschept slim de pass. Hidijatullin met een sublieme pass. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Albertario bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 56%, rovattila 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpolli - rovattila 0:0

49e minuut.
bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha schiet op doel. Albertario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - rovattila 1:0

68e minuut.
Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens geeft de bal voor. Batusha rent richting de bal. Batusha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - rovattila 2:0

73e minuut.
Ivashko rent richting de bal. Ivashko passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Albertario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - rovattila 3:0

77e minuut.
Kavrazlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thái Sơn komt het veld opgelopen. Żbikowski neemt vlug de vrije trap. Batusha is nu in balbezit. Batusha draait met de bal, schiet en ... Albertario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Thái Sơn rent richting de bal. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana speelt de bal door. Batusha is nu in balbezit. Batusha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - rovattila 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 60%, rovattila 40%.
Liverpolli - rovattila 4:0