Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rovattila Liverpolli
meno aggressivi Tactiek Roberto De Zerbi
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
41.2 gemiddelde waardering 51
adequate Schieten solid
weak Passen good
solid Verdedigen good


10e minuut.
Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana passt de bal met de wreef. Forestier bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha schiet op doel. Kivilompolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Savasta met de inworp. Qovunov rent richting de bal. Qovunov geeft de bal voor. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Kivilompolo bokst de bal weg. Batusha rent richting de bal. Batusha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Liverpolli 0:1

18e minuut.
Pitera passt de bal met de wreef. Eklund speelt de bal door. Colomé speelt de bal door. Qovunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qovunov haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo bokst de bal weg.

26e minuut.
Kempa onderschept slim de pass. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo bokst de bal weg. Tărăşilă rent richting de bal. Qovunov onderschept slim de pass. Qovunov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Colomé rent richting de bal. Savasta verovert de bal door een tackle van achteren. Savasta passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 51%, Liverpolli 49%.
rovattila - Liverpolli 0:1

79e minuut.
Kivilompolo trapt de bal weg. Triana kopt de bal weg. Forestier is nu in balbezit. bin Mohd Saad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Antipa geeft een hoge lob. Gaddato probeert de bal met de borst te controleren. Qovunov is nu in balbezit. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 57%, Liverpolli 43%.
rovattila - Liverpolli 0:1