Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese Coverciano
Trio D Tactiek S. Fortress 6AA
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Bruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schipani. Schipani krijgt een gele kaart. Dobrea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bouzaiemi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Schipani onderschept slim de pass. Schipani geeft een hoge lob. Lante Della Rovere kopt de bal weg. Ventre is nu in balbezit. Ventre draait met de bal, schiet en ... Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Léniz neemt vlug de vrije trap. Sóspataki heeft problemen om de bal te vangen. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere heeft problemen om de bal te vangen. Lante Della Rovere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vedovati met de inworp. Camoni speelt de bal door. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Coverciano 0:1

13e minuut.
Bouzaiemi passt de bal met de wreef. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schipani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Brero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrea neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Civetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Brero rent richting de bal. Brero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Rovezzanese - Coverciano 1:1

21e minuut.
Simeone geeft de bal voor. Dobrea probeert de bal met de borst te controleren. Bouzaiemi is nu in balbezit. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Civetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Turchetto is nu in balbezit. Simeone verovert de bal door een tackle van achteren. Simeone geeft een lange en hoge pass. Brero rent richting de bal. Brero geeft een lange en hoge pass. Civetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Xanbutayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Léniz de bal. Bouzaiemi onderschept slim de pass. Bouzaiemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Coverciano 2:1

38e minuut.
Bouzaiemi rent richting de bal. Léniz onderschept slim de pass. Santia onderschept slim de pass. Santia draait met de bal, schiet en ... Civetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Coverciano 3:1

42e minuut.
Simeone is nu in balbezit. Simeone met een sublieme pass. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea schiet op doel. Civetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Coverciano 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 40%, Coverciano 60%.
Fc Rovezzanese - Coverciano 4:1

50e minuut.
Ventre kopt de bal weg. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi is nu in balbezit. Lante Della Rovere onderschept slim de pass. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Lante Della Rovere heeft problemen om de bal te vangen. Xanbutayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Coverciano 4:2

65e minuut.
Daar is Xanbutayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanbutayev passt de bal zonder na te denken. Vanzi geeft een hoge lob. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere schiet op doel. Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Bruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeone met de inworp. Xanbutayev is nu in balbezit. Xanbutayev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Simeone is nu in balbezit. Simeone probeert naar een medespeler te passen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Civetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Coverciano 5:2

85e minuut.
Inworp. Santia met een snelle inworp. Xanbutayev rent richting de bal. Xanbutayev geeft een lange en hoge pass. Dobrea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 58%, Coverciano 42%.
Fc Rovezzanese - Coverciano 5:2