Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coverciano Fc Rovezzanese
S. Fortress 3AA Tactiek Trio
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Camoni is nu in balbezit. Camoni passt de bal in één keer door. Vedovati rent richting de bal. Vedovati geeft een lange en hoge pass. Lante Della Rovere krijgt zijn hoofd ertegen. Armando bokst de bal weg.

5e minuut.
Limia onderschept slim de pass. Limia passt de bal met de wreef. Santia rent richting de bal. Santia geeft de bal voor. Bouzaiemi springt en kopt de bal. Virgem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Léniz onderschept slim de pass. Léniz speelt de bal door. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre geeft een lange en hoge pass. Lante Della Rovere krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Simeone rent richting de bal. Simeone geeft een hoge lob. Bouzaiemi maakt een snoekduik en kopt de bal. Virgem maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bouzaiemi krijgt zijn hoofd ertegen. Virgem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ventre speelt de bal door. Vedovati rent richting de bal. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Brero passt de bal met de wreef. Van Langhenhove rent richting de bal. Van Langhenhove met een sublieme pass. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi schiet op doel. Virgem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santia rent richting de bal. Santia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Fc Rovezzanese 0:1

30e minuut.
Vanzi geeft de bal voor. Ventre kopt de bal weg. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Armando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coverciano - Fc Rovezzanese 1:1

35e minuut.
Miron geeft de bal voor. Santia is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Langhenhove zal de hoekschop nemen. Bouzaiemi heeft problemen om de bal te vangen. De bal vliegt tegen de lat. Bouzaiemi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Fc Rovezzanese 1:2

38e minuut.
Van Langhenhove probeert naar een medespeler te passen. Santia rent richting de bal. Santia passt de bal met de wreef. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bouzaiemi passt de bal met de wreef. Santia is nu in balbezit. Santia passt de bal in één keer door. Brero is nu in balbezit. Brero schiet op doel. Virgem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Maniatis met een sublieme pass. Simeone met een sublieme pass. Léniz heeft problemen om de bal te vangen. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi schiet op doel. Virgem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 59%, Fc Rovezzanese 41%.
Coverciano - Fc Rovezzanese 1:2

51e minuut.
Maniatis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Langhenhove geeft de bal voor. Klungelig pakt Bouzaiemi de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Virgem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Fc Rovezzanese 1:3

58e minuut.
Schipani is nu in balbezit. Schipani passt de bal in één keer door. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Armando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Fc Rovezzanese 2:3

59e minuut.
Turchetto met de inworp. Camoni geeft een hoge lob. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Armando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coverciano - Fc Rovezzanese 3:3

61e minuut.
Miron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Langhenhove. Van Langhenhove krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chadwick verovert de bal door een tackle van achteren. Chadwick geeft de bal voor. Bouzaiemi kopt de bal weg. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia schiet op doel. Virgem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Schipani is nu in balbezit. Schipani passt de bal met de wreef. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Armando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati passt de bal zonder na te denken. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Fc Rovezzanese 4:3

71e minuut.
Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi probeert naar een medespeler te passen. Santia rent richting de bal. Santia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coverciano - Fc Rovezzanese 4:4

72e minuut.
Miron is nu in balbezit. Miron geeft een lange en hoge pass. Daar is Vedovati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedovati draait met de bal, schiet en ... Armando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lante Della Rovere stond buitenspel. Zizi neemt vlug de vrije trap. Brero rent richting de bal. Brero haalt uit met een fantastische trap. Virgem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Fc Rovezzanese 4:5

80e minuut.
Van Langhenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langhenhove speelt de bal door. Maniatis speelt de bal door. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... Virgem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Limia verovert de bal door een tackle van achteren. Limia geeft een hoge lob. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Armando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coverciano - Fc Rovezzanese 5:5

87e minuut.
Simeone speelt de bal door. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Limia. Brero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brero wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Maniatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniatis probeert naar een medespeler te passen. Simeone met een sublieme pass. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Virgem bokst de bal weg.

90e minuut.
Van Langhenhove is nu in balbezit. Van Langhenhove passt de bal zonder na te denken. Vanzi is nu in balbezit. Bouzaiemi onderschept slim de pass. Bouzaiemi schiet op doel. Virgem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 60%, Fc Rovezzanese 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coverciano - Fc Rovezzanese 5:5