Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rovattila Coverciano
meno aggressivi Tactiek Super Fortress 4
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten excellent
weak Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Gaddato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kavrazlı probeert naar een medespeler te passen. Antipa rent richting de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ... Virgem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Strambini kopt de bal weg. Lante Della Rovere probeert de bal aan de voet te houden. Colomé rent richting de bal. Lante Della Rovere onderschept slim de pass. Lante Della Rovere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Schipani rent richting de bal. Schipani geeft een hoge lob. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Coverciano 0:1

7e minuut.
Vanzi onderschept slim de pass. Vanzi geeft een hoge lob. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere schiet op doel. Gibbons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Coverciano 0:2

12e minuut.
Ventre rent richting de bal. Turchetto rent richting de bal. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere schiet op doel. Gibbons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ventre rent richting de bal. Tărăşilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ventre raakt geblesseerd tijdens het duel. Vedovati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ventre krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Limia kan de bal niet met de borst controleren. Antipa is nu in balbezit. Limia is nu in balbezit. Antipa onderschept slim de pass. Antipa draait met de bal, schiet en ... Virgem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Lante Della Rovere onderschept slim de pass. Colomé rent richting de bal. Lante Della Rovere verovert de bal door een tackle van achteren. Lante Della Rovere draait met de bal, schiet en ... Gibbons maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 46%, Coverciano 54%.
rovattila - Coverciano 0:2

49e minuut.
Léniz speelt de bal door. Forestier is nu in balbezit. Forestier geeft een lange en hoge pass. Vedovati probeert de bal aan de voet te houden. Antipa kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Vedovati heeft problemen om de bal te vangen. Colomé is nu in balbezit. Vedovati verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovati draait met de bal, schiet en ... Gibbons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Coverciano 0:3

53e minuut.
Strambini verovert de bal door een tackle van achteren. Camoni onderschept slim de pass. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Coverciano 0:4

55e minuut.
Limia met een sublieme pass. Forestier is nu in balbezit. Forestier geeft een lange en hoge pass. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Coverciano 0:5

58e minuut.
Kavrazlı passt de bal in één keer door. Antipa is nu in balbezit. Léniz is nu in balbezit. Antipa verovert de bal door een tackle van achteren. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ventre is nu in balbezit. Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre onderschept slim de pass. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Coverciano 0:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strambini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kavrazlı met een sublieme pass. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto haalt uit met een fantastische trap. Virgem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Limia met een sublieme pass. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto geeft de bal voor. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Coverciano 0:7

76e minuut.
Utkan is nu in balbezit. Bruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzzo geeft de bal voor. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Forestier geeft een lange en hoge pass. Schipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipani probeert naar een medespeler te passen. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati schiet op doel. Gibbons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vedovati is nu in balbezit. Vedovati heeft problemen om de bal te vangen. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Gibbons probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 51%, Coverciano 49%.
rovattila - Coverciano 0:7