Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese Liverpolli
Trio D Tactiek Roberto De Zerbi
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Ivashko verovert de bal door een tackle van achteren. Ivashko geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Armando probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Liverpolli 0:1

29e minuut.
Jouan rent richting de bal. Arambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan onderschept slim de pass. Jouan draait met de bal, schiet en ... Conoscitore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Rovezzanese - Liverpolli 1:1

30e minuut.
Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin passt de bal in één keer door. Batusha is nu in balbezit. Batusha passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Simeone onderschept slim de pass. Simeone speelt de bal door. Xanbutayev rent richting de bal. Xanbutayev geeft een lange en hoge pass. Brero krijgt zijn hoofd ertegen. Conoscitore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sóspataki rent richting de bal. Triana rent richting de bal. Triana geeft de bal voor. Hidijatullin heeft problemen om de bal te vangen. Hidijatullin schiet op doel. Armando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 52%, Liverpolli 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Rovezzanese - Liverpolli 1:1

66e minuut.
Eklund met een sublieme pass. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia speelt de bal door. Brero rent richting de bal. Brero draait met de bal, schiet en ... Conoscitore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Triana speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santia zal de hoekschop nemen. Jouan rent richting de bal. Jouan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conoscitore bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Jouan passt de bal zonder na te denken. Brero heeft problemen om de bal te vangen. Eklund begaat een overtreding. Eklund krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Eklund is nu in balbezit. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Żbikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jouan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 47%, Liverpolli 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Rovezzanese - Liverpolli 1:1