Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpolli Fc Rovezzanese
Roberto De Zerbi Tactiek Trio D
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Arambu onderschept slim de pass. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia geeft de bal voor. Dobrea springt en kopt de bal. Nerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Fc Rovezzanese 0:1

28e minuut.
Pitera verovert de bal door een tackle van achteren. Pitera geeft de bal voor. Xanbutayev rent richting de bal. Xanbutayev geeft de bal voor. Dobrea maakt een snoekduik en kopt de bal. Nerli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Fc Rovezzanese 0:2

28e minuut.
Xanbutayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maniatis komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Dobrea met een sublieme pass. Brero heeft problemen om de bal te vangen. Brero passt de bal zonder na te denken. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Simeone rent richting de bal. Simeone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arambu de bal. Santia rent richting de bal. Santia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Arambu geeft de bal voor. Qovunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qovunov passt de bal in één keer door. Batusha is nu in balbezit. Batusha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 54%, Fc Rovezzanese 46%.
Liverpolli - Fc Rovezzanese 0:2

57e minuut.
Triana passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zizi. bin Mohd Saad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qovunov wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Qovunov rent richting de bal. Qovunov passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Fc Rovezzanese 1:2

71e minuut.
Savasta rent richting de bal. Savasta passt de bal in één keer door. Qovunov is nu in balbezit. Qovunov passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Qovunov zal de hoekschop nemen. bin Mohd Saad krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Savasta passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Langhenhove zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maniatis geeft een lange en hoge pass. Dobrea krijgt zijn hoofd ertegen. Nerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Maniatis is nu in balbezit. Maniatis geeft een hoge lob. Żbikowski heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Eklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Brero is nu in balbezit. Brero draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana is nu in balbezit. Simeone verovert de bal door een tackle van achteren. Simeone geeft de bal voor. Dobrea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santia is nu in balbezit. Santia schiet op doel. Nerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Fc Rovezzanese 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 45%, Fc Rovezzanese 55%.
Liverpolli - Fc Rovezzanese 1:3