Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpolli Coverciano
Roberto De Zerbi Tactiek S. Fortress 5A
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 52
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


33e minuut.
Batusha rent richting de bal. Batusha geeft een hoge lob. Schipani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Triana geeft een lange en hoge pass. Bruzzo is nu in balbezit. bin Mohd Saad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Civetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Coverciano 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 50%, Coverciano 50%.
Liverpolli - Coverciano 1:0

46e minuut.
Ventre heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Saad probeert naar een medespeler te passen. Ivashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conoscitore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Arambu heeft problemen om de bal te vangen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arambu. Arambu krijgt een gele kaart. Ventre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vedovati neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Batusha is nu in balbezit. Batusha passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Coverciano 2:0

77e minuut.
Batusha rent richting de bal. Batusha passt de bal met de wreef. Daar is bin Mohd Saad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Coverciano 3:0

86e minuut.
Ventre kopt de bal weg. Daar is Lante Della Rovere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eklund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eklund krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lante Della Rovere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vedovati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ventre de bal. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Conoscitore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Coverciano 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 47%, Coverciano 53%.
Liverpolli - Coverciano 3:1