Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coverciano Liverpolli
S. Fortress 3A Tactiek Roberto De Zerbi
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
bin Mohd Saad passt de bal zonder na te denken. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana speelt de bal door. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Batusha is nu in balbezit. Batusha passt de bal in één keer door. Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin onderschept slim de pass. Hidijatullin schiet op doel. Civetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Triana kopt de bal weg. Klungelig pakt Batusha de bal. Batusha passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Liverpolli 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Triana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batusha rent richting de bal. Batusha geeft de bal voor. bin Mohd Saad maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin Mohd Saad heeft problemen om de bal te vangen. Civetti met een sublieme pass. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati geeft een lange en hoge pass. Lante Della Rovere maakt een snoekduik en kopt de bal. Nerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Eklund heeft problemen om de bal te vangen. Lante Della Rovere rent richting de bal. Eklund legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lante Della Rovere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ventre neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coverciano - Liverpolli 1:1

37e minuut.
Turchetto is nu in balbezit. Hidijatullin verovert de bal door een tackle van achteren. Hidijatullin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Civetti bokst de bal weg. Limia bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha onderschept slim de pass. Batusha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Limia met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Pitera de bal. Vedovati speelt de bal door. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Arambu heeft problemen om de bal te vangen. Ventre is nu in balbezit. Ventre passt de bal zonder na te denken. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vedovati kan de bal niet met de borst controleren. Eklund begaat een overtreding. Vedovati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vedovati met een snel genomen vrije trap. Lante Della Rovere springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 58%, Liverpolli 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coverciano - Liverpolli 1:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Goyens de bal onder controle te krijgen. Batusha is nu in balbezit. Batusha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. bin Mohd Saad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Civetti niet meer kan verder spelen. Scandellari komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Camoni rent richting de bal. Camoni passt de bal zonder na te denken. Goyens is nu in balbezit. Goyens geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vanzi geeft een hoge lob. Inworp. Batusha met een snelle inworp. Triana is nu in balbezit. Batusha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lante Della Rovere met een sublieme pass. Vedovati rent richting de bal. Vedovati passt de bal zonder na te denken. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vedovati neemt de hoekschop. Lante Della Rovere krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Limia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batusha rent richting de bal. Batusha passt de bal in één keer door. Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Liverpolli 1:2

77e minuut.
Goyens speelt de bal door. Inworp. Turchetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Savasta passt de bal met de wreef. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Liverpolli 1:3

87e minuut.
Limia is nu in balbezit. Batusha onderschept slim de pass. Batusha passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 53%, Liverpolli 47%.
Coverciano - Liverpolli 1:3