Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rovattila Fc Rovezzanese
meno aggressivi Tactiek Trio D
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
41.1 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten very good
weak Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Pignone del Carretto kan de bal niet met de borst controleren. Xanbutayev onderschept slim de pass. Van Langhenhove speelt de bal door. Brero is nu in balbezit. Brero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Mendez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pignone del Carretto de bal. Pignone del Carretto kopt de bal weg. Antipa rent richting de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Forestier is nu in balbezit. Forestier geeft een hoge lob. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak geeft de bal voor. Antipa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Fc Rovezzanese 1:0

11e minuut.
Miron onderschept slim de pass. Miron geeft de bal voor. Brero is nu in balbezit. Brero schiet op doel. Bottinelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Brero is nu in balbezit. Gaddato begaat een overtreding. Brero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mendez de bal. Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia onderschept slim de pass. Santia haalt uit met een fantastische trap. Bottinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez passt de bal in één keer door. Xanbutayev geeft een hoge lob. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Simeone speelt de bal door. Dobrea rent richting de bal. Met opzet legt Mendez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mendez naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dobrea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kempa geeft een lange en hoge pass. Pignone del Carretto kopt de bal weg. Antipa is nu in balbezit. Pignone del Carretto rent richting de bal. Pignone del Carretto schiet op doel. Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Gaddato de bal. Van Langhenhove rent richting de bal. Forestier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forestier krijgt een gele kaart. Van Langhenhove raakt geblesseerd tijdens het duel. Brero met een snel genomen vrije trap. Dobrea kopt de bal weg. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Antipa probeert de bal met de borst te controleren. Antipa passt de bal zonder na te denken. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto haalt uit met een fantastische trap. Chadwick probeert de bal aan de voet te houden. Armando bokst de bal weg. Armando met een sublieme pass. Forestier rent richting de bal. Forestier speelt de bal door. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dobrea rent richting de bal. Bottinelli probeert naar een medespeler te passen. Van Langhenhove heeft problemen om de bal te vangen. Brero rent richting de bal. Brero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 41%, Fc Rovezzanese 59%.
rovattila - Fc Rovezzanese 1:0

47e minuut.
Dobrea rent richting de bal. Santia speelt de bal door. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. Bottinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rovattila - Fc Rovezzanese 1:1

64e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Miron onderschept slim de pass. Miron geeft de bal voor. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Forestier rent richting de bal. Simeone onderschept slim de pass. Simeone met een sublieme pass. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeone passt de bal zonder na te denken. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea schiet op doel. Bottinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Fc Rovezzanese 1:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeone met de inworp. Santia speelt de bal door. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Simeone de bal. Dobrea is nu in balbezit. Brero rent richting de bal. Brero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Fc Rovezzanese 1:3

85e minuut.
Klungelig pakt Grocholak de bal. Forestier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Bottinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - Fc Rovezzanese 1:4

88e minuut.
Simeone geeft een lange en hoge pass. Gaddato kopt de bal weg. Tărăşilă speelt de bal door. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. Armando bokst de bal weg.

90e minuut.
Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. Bottinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 45%, Fc Rovezzanese 55%.
rovattila - Fc Rovezzanese 1:4