Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese rovattila
Trio D Tactiek meno aggressivi
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Simeone speelt de bal door. Xanbutayev rent richting de bal. Xanbutayev passt de bal in één keer door. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia geeft de bal voor. Bottinelli bokst de bal weg.

7e minuut.
Sóspataki rent richting de bal. Sóspataki geeft een hoge lob. Daar is Kempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brero rent richting de bal. Brero draait met de bal, schiet en ... Bottinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santia is nu in balbezit. Santia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 1:0

11e minuut.
Tărăşilă geeft een lange en hoge pass. Simeone heeft problemen om de bal te vangen. Brero is nu in balbezit. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. Bottinelli bokst de bal weg. Gaddato heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 2:0

14e minuut.
Kavrazlı met de inworp. Strambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strambini geeft de bal voor. Antipa controleert de bal met de borst. Antipa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Xanbutayev rent richting de bal. Forestier bereikt de bal nog maar net als eerste. Forestier passt de bal in één keer door. Kavrazlı geeft een hoge lob. Pignone del Carretto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Simeone probeert naar een medespeler te passen. Santia is nu in balbezit. Klungelig pakt Santia de bal. Santia haalt uit met een fantastische trap. Bottinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 3:0

33e minuut.
Kempa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simeone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brero maakt een snoekduik en kopt de bal. Strambini heeft problemen om de bal te vangen. Bottinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Van Langhenhove onderschept slim de pass. Van Langhenhove met een sublieme pass. Santia rent richting de bal. Klungelig pakt Santia de bal. Santia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Simeone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempa is nu in balbezit. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea schiet op doel. Bottinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 4:0

42e minuut.
Simeone probeert naar een medespeler te passen. Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea passt de bal zonder na te denken. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bottinelli trapt de bal weg. Xanbutayev is nu in balbezit. Xanbutayev met een sublieme pass. Santia rent richting de bal. Santia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kavrazlı probeert naar een medespeler te passen. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı met een sublieme pass. Pignone del Carretto rent richting de bal. Pignone del Carretto draait met de bal, schiet en ... Armando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 43%, rovattila 57%.
Fc Rovezzanese - rovattila 4:0

53e minuut.
Grocholak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thái Sơn komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inworp. Simeone met de inworp. Xanbutayev geeft de bal voor. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Colomé is nu in balbezit. Colomé geeft een hoge lob. Inworp. Van Langhenhove met een snelle inworp. Xanbutayev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gaddato met een harde bal richting middenveld. Xanbutayev kopt de bal weg. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 5:0

63e minuut.
Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langhenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Van Langhenhove speelt de bal door. Santia is nu in balbezit. Santia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Strambini is nu in balbezit. Strambini geeft de bal voor. Simeone geeft de bal voor. Brero is nu in balbezit. Brero haalt uit met een fantastische trap. Bottinelli bokst de bal weg.

66e minuut.
Kavrazlı speelt de bal door. Thái Sơn rent richting de bal. Thái Sơn passt de bal in één keer door. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă geeft een lange en hoge pass. Armando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 5:1

69e minuut.
Colomé geeft de bal voor. Chadwick kopt de bal weg. Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı geeft de bal voor. Antipa krijgt zijn hoofd ertegen. Armando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 5:2

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Thái Sơn stond buitenspel. Chadwick maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Santia rent richting de bal. Klungelig pakt Santia de bal. Santia schiet op doel. Bottinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kempa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simeone neemt de hoekschop. Santia rent richting de bal. Santia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Gaddato trapt de bal weg van het doel. Simeone kopt de bal weg. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero schiet op doel. Bottinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Xanbutayev is nu in balbezit. Xanbutayev passt de bal zonder na te denken. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia geeft een hoge lob. Brero maakt een snoekduik en kopt de bal. Bottinelli bokst de bal weg.

84e minuut.
Daar is Santia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santia speelt de bal door. Brero is nu in balbezit. Brero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 6:2

89e minuut.
Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeone passt de bal met de wreef. Brero is nu in balbezit. Brero draait met de bal, schiet en ... Bottinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - rovattila 7:2

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bottinelli niet meer kan verder spelen. Albertario komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 40%, rovattila 60%.
Fc Rovezzanese - rovattila 7:2