Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionarios de MTY La PoP MAChiNE
LegionNew Tactiek TrAiNinG 4132
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
31.5 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Yeğin onderschept slim de pass. Yeğin geeft een hoge lob. Urdinarán kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silva is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - La PoP MAChiNE 0:1

37e minuut.
Mureşan verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşan geeft een hoge lob. Urdinarán kopt de bal weg. Ubal is nu in balbezit. Ubal schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionarios de MTY 54%, La PoP MAChiNE 46%.
Legionarios de MTY - La PoP MAChiNE 0:1

46e minuut.
Pérez Burrull geeft een hoge lob. Lomando kopt de bal weg. Montano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Montano is nu in balbezit. Villa rent richting de bal. Villa geeft een hoge lob. Urdinarán rent richting de bal. Urdinarán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Urdinarán geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Weichselgartner de bal onder controle te krijgen. Yeğin kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionarios de MTY 37%, La PoP MAChiNE 63%.
Legionarios de MTY - La PoP MAChiNE 0:1