Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surakarta United MacanPutih Fc
4-3-3 anjay Tactiek plan b
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


12e minuut.
Yuliansyah kopt de bal weg. Daar is Rambing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alimansyah is nu in balbezit. Yuliansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Yuliansyah geeft de bal voor. Dachtera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rambing met een snelle inworp. Suseno is nu in balbezit. Suseno geeft de bal voor. Jalal rent richting de bal. Jalal draait met de bal, schiet en ... Dachtera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Leksono geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pijar met de inworp. Husein bereikt de bal nog maar net als eerste. Husein geeft een hoge lob. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Rambing passt de bal in één keer door. Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldo Bento passt de bal in één keer door. Chalidin is nu in balbezit. Chalidin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rambing geeft de bal voor. Abdulrahman is nu in balbezit. Jalal onderschept slim de pass. Jalal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - MacanPutih Fc 0:1

39e minuut.
Pijar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husein speelt de bal door. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Mochtar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Elías is nu in balbezit. Elías passt de bal in één keer door. Husein speelt de bal door. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Husein is nu in balbezit. Husein haalt uit met een fantastische trap. Sirait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surakarta United - MacanPutih Fc 1:1

43e minuut.
Elías is nu in balbezit. Elías geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mochtar de bal. Puhm is nu in balbezit. Puhm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rambing rent richting de bal. Suseno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rambing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuliansyah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdulrahman verovert de bal door een tackle van achteren. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alimansyah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sunito de bal. Sunito passt de bal in één keer door. Puhm is nu in balbezit. Puhm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Numfor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 51%, MacanPutih Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surakarta United - MacanPutih Fc 1:1

48e minuut.
Yudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudha passt de bal met de wreef. Daar is Abdulrahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalidin is nu in balbezit. Chalidin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Numfor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mintohardjo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Yudha geeft een hoge lob. Daar is Rambing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambing verovert de bal door een tackle van achteren. Rambing geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Inworp. Sumbawa komt het veld opgelopen. Effendy komt het veld opgelopen. Rochim komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Alamsyah komt het veld opgelopen. Hutagaol komt het veld opgelopen. Bonay komt het veld opgelopen. Widodo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Alimansyah rent richting de bal. Jalal onderschept slim de pass. Jalal speelt de bal door. Rochim rent richting de bal. Rochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aritonang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 46%, MacanPutih Fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surakarta United - MacanPutih Fc 1:1