Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indopora Internasional FC
Attack Tactiek Internasional
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 43.3
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Runturambi geeft de bal voor. Abdulrahim kopt de bal weg. Bojonegoro kan de bal niet met de borst controleren. Rangkuti rent richting de bal. Rangkuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zamrani rent richting de bal. Nasir verovert de bal door een tackle van achteren. Nasir geeft een hoge lob. Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangkuti schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Darussalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Killian is nu in balbezit. Mulyana begaat een overtreding. Killian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baldo Bento komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Darussalam is nu in balbezit. Darussalam speelt de bal door. Runturambi rent richting de bal. Runturambi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Abdulrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim passt de bal met de wreef. Rangkuti rent richting de bal. Rangkuti draait met de bal, schiet en ... Hendriawan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:1

15e minuut.
Daar is Baldo Bento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldo Bento speelt de bal door. Rangkuti rent richting de bal. Rangkuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:2

17e minuut.
Darwis geeft een hoge lob. Darussalam kopt de bal weg. Klungelig pakt Mulyana de bal. Runturambi rent richting de bal. Runturambi schiet op doel. Hendriawan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:3

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Rangkuti de bal onder controle te krijgen. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuswardi is nu in balbezit. Rangkuti verovert de bal door een tackle van achteren. Rangkuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:4

22e minuut.
Killian passt de bal zonder na te denken. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani begaat een overtreding. Zamrani krijgt een gele kaart. Runturambi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Runturambi wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Zamrani de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi rent richting de bal. Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Suheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani rent richting de bal. Suheri is nu in balbezit. Suheri haalt uit met een fantastische trap. Lembang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Darussalam rent richting de bal. Darussalam geeft de bal voor. Daar is Yudistiana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:5

40e minuut.
Darussalam rent richting de bal. Darussalam passt de bal in één keer door. Rangkuti rent richting de bal. Rangkuti haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:6

45e minuut.
Abdulrahim is nu in balbezit. Abdulrahim probeert naar een medespeler te passen. Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangkuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:7

45e minuut.
Jatmiko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 74%, Internasional FC 26%.
Indopora - Internasional FC 0:7

55e minuut.
Abdulrahim met een sublieme pass. Runturambi rent richting de bal. Mulyana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mulyana krijgt een gele kaart. Runturambi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibrahim komt het veld opgelopen. Natapura komt het veld opgelopen. Muscă komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Abdulrahim probeert naar een medespeler te passen. Rangkuti heeft problemen om de bal te vangen. Yudistiana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rangkuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Runturambi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hendriawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sinaga komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Muscă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baldo Bento met de inworp. Killian bereikt de bal nog maar net als eerste. Killian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Baldo Bento passt de bal in één keer door. Runturambi is nu in balbezit. Abdulrahim speelt de bal door. Rangkuti rent richting de bal. Rangkuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Baldo Bento met een snelle inworp. Darussalam speelt de bal door. Rangkuti rent richting de bal. Rangkuti draait met de bal, schiet en ... Runturambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendriawan bokst de bal weg. Bojonegoro kopt de bal weg. Abdulrahim kan de bal niet met de borst controleren. Abdulrahim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Runturambi is nu in balbezit. Sinaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Runturambi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Runturambi neemt de penalty, wat een uithaal! Hendriawan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:8

87e minuut.
Rangkuti is nu in balbezit. Abdulrahim rent richting de bal. Abdulrahim probeert naar een medespeler te passen. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi draait met de bal, schiet en ... Hendriawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangkuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Internasional FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 77%, Internasional FC 23%.
Indopora - Internasional FC 0:9