Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Plaza Amador newbie
TEUTON Tactiek spain wc
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Bình Nguyên passt de bal zonder na te denken. Daar is Gözüaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Arancini speelt de bal door. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên passt de bal in één keer door. Manuel is nu in balbezit. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - newbie 1:0

24e minuut.
Kapek onderschept slim de pass. Kapek probeert naar een medespeler te passen. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă rent richting de bal. Vintilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gözüaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prakash rent richting de bal. Ziemniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemniak krijgt een gele kaart. Prakash raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gözüaçık zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Üçdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipovič is nu in balbezit. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Plaza Amador 60%, newbie 40%.
CD Plaza Amador - newbie 1:0

55e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooker maakt een afschuwelijke overtreding. Vintilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Güdür zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filipovič krijgt zijn hoofd ertegen. Dryl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hooker met een sublieme pass. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Gözüaçık rent richting de bal. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Górecki rent richting de bal. Met opzet legt Roches zijn tegenspeler op de grond. Roches krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Filipovič onderschept slim de pass. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta geeft een hoge lob. Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vintilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Prakash is nu in balbezit. Prakash passt de bal in één keer door. Darda rent richting de bal. Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Plaza Amador 66%, newbie 34%.
CD Plaza Amador - newbie 1:0