Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anggrek Ceria FC Sunari FC
442 Tactiek loss 1
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 25.8
solide Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Iswandi met een harde bal richting middenveld. Opaliński probeert de bal met de borst te controleren. Opaliński speelt de bal door. Górnicz rent richting de bal. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Asmat kopt de bal weg. Lebas heeft problemen om de bal te vangen. Supriyadi speelt de bal door. Tamaela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamaela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz onderschept slim de pass. Górnicz speelt de bal door. Daar is Sumarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 1:0

10e minuut.
Hamsyah rent richting de bal. Górnicz rent richting de bal. Górnicz probeert naar een medespeler te passen. Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Mihardja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Supriyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriyadi passt de bal zonder na te denken. Hariyadi geeft een lange en hoge pass. Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solichin speelt de bal door. Górnicz rent richting de bal. Bakti probeert naar een medespeler te passen. Hamsyah rent richting de bal. Hamsyah geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sumarna krijgt zijn hoofd ertegen. Górnicz rent richting de bal. Górnicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Tamani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gebze de bal. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna draait met de bal, schiet en ... Ivakdalam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 2:0

31e minuut.
Opaliński met een sublieme pass. Lebas met een sublieme pass. Klungelig pakt Mardiyanto de bal. Opaliński rent richting de bal. Opaliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosasih komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 49%, Sunari FC 51%.
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 2:0

48e minuut.
Mardiyanto probeert de bal aan de voet te houden. Górnicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Gebze de bal. Sumarna rent richting de bal. Sumarna haalt uit met een fantastische trap. Ivakdalam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sumarna raakt geblesseerd tijdens het duel. Driyono komt het veld opgelopen. Opaliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Górnicz rent richting de bal. Górnicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 3:0

58e minuut.
Opaliński onderschept slim de pass. Opaliński met een sublieme pass. Iswandi is nu in balbezit. Górnicz onderschept slim de pass. Górnicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 4:0

59e minuut.
Kartiko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivak Dalam komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mihardja passt de bal met de wreef. Driyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Driyono met een sublieme pass. Kosasih rent richting de bal. Kosasih haalt uit met een fantastische trap. Solichin bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 4:1

65e minuut.
Rotinsulu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto passt de bal zonder na te denken. Driyono geeft een lange en hoge pass. Kosasih bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosasih schiet op doel. Solichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ubysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosasih is nu in balbezit. Kosasih haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tamani heeft problemen om de bal te vangen. Solichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosasih is nu in balbezit. Kosasih schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Driyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński rent richting de bal. Driyono maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Driyono naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Ivak Dalam draait met de bal, schiet en ... Kartiko is nu in balbezit. Kartiko geeft een lange en hoge pass. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ivak Dalam is nu in balbezit. Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Sumarna rent richting de bal. Sumarna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 54%, Sunari FC 46%.
Anggrek Ceria FC - Sunari FC 5:1