Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kult Vum Rot FC Anggrek Ceria FC
NEW 3 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 32.7
solide Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Kosmalski probeert naar een medespeler te passen. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur passt de bal in één keer door. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. Suharyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

11e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal met de wreef. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro draait met de bal, schiet en ... Suharyanto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Lantigua probeert naar een medespeler te passen. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro schiet op doel. Suharyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Anggrek Ceria FC 1:0

19e minuut.
Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro schiet op doel. Tamani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lesur rent richting de bal. Lesur draait met de bal, schiet en ... Suharyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Randiš geeft een hoge lob. Sawa is nu in balbezit. Sawa passt de bal zonder na te denken. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sawa met de inworp. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur passt de bal met de wreef. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzik geeft een hoge lob. Inworp. Puspito met een snelle inworp. Opaliński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duczek met een harde bal richting middenveld. Sawa speelt de bal door. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro schiet op doel. Suharyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamani begaat een overtreding. Tamani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 37%, Anggrek Ceria FC 63%.
Kult Vum Rot FC - Anggrek Ceria FC 1:0

56e minuut.
Abu onderschept slim de pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa passt de bal met de wreef. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sumarna is nu in balbezit. Sumarna passt de bal zonder na te denken. Diponegoro is nu in balbezit. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Plivaric komt het veld opgelopen. Prałatowicz komt het veld opgelopen. Retig komt het veld opgelopen. Torfason komt het veld opgelopen. Krishna komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rettore geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kosmalski de bal. Kosmalski geeft een lange en hoge pass. Retig rent richting de bal. Retig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Diponegoro speelt de bal door. Daar is Torfason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torfason passt de bal in één keer door. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig haalt uit met een fantastische trap. Suharyanto bokst de bal weg. Suharyanto probeert naar een medespeler te passen. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua speelt de bal door. Daar is Retig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Plivaric speelt de bal door. Lesur rent richting de bal. Ubysz rent richting de bal. Lesur onderschept slim de pass. Lesur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Torfason de bal. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosmalski krijgt een gele kaart. Opaliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soedarmoko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna onderschept slim de pass. Sumarna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lebas passt de bal met de wreef. Opaliński speelt de bal door. Abu heeft problemen om de bal te vangen. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Plivaric passt de bal zonder na te denken. Lesur met een sublieme pass. Diponegoro heeft problemen om de bal te vangen. Diponegoro draait met de bal, schiet en ... Rettore probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Soedarmoko de bal. Lantigua speelt de bal door. Torfason is nu in balbezit. Retig is nu in balbezit. Retig draait met de bal, schiet en ... Suharyanto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 22%, Anggrek Ceria FC 78%.
Kult Vum Rot FC - Anggrek Ceria FC 1:0