Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:30
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Obrytka Team II Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3281
Obrytka Team II Magic Cyc Gdów
Moja Tactiek Magic III liga
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.9 gemiddelde waardering 42.3
formidable Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Rambert rent richting de bal. Švancara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rambert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trebaldi met een snel genomen vrije trap. Rambert is nu in balbezit. Rambert geeft een lange en hoge pass. Aničić krijgt zijn hoofd ertegen. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Trebaldi passt de bal zonder na te denken. Rambert is nu in balbezit. Rambert passt de bal in één keer door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 1:0

14e minuut.
Dąbek passt de bal in één keer door. Winter is nu in balbezit. Winter geeft een lange en hoge pass. Aničić probeert de bal aan de voet te houden. Aničić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Winter met de inworp. Nafti rent richting de bal. Nafti geeft een hoge lob. Aničić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nafti passt de bal met de wreef. Twardawa onderschept slim de pass. Trebaldi probeert naar een medespeler te passen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rambert zal de hoekschop nemen. Aničić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 2:0

23e minuut.
Perelló probeert naar een medespeler te passen. Rambert rent richting de bal. Rambert met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Game met een sublieme pass. Perelló speelt de bal door. Rambert probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 3:0

31e minuut.
Zegarliński is nu in balbezit. Aničić onderschept slim de pass. Aničić geeft een lange en hoge pass. Kostić probeert de bal met de borst te controleren. Kostić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Perelló is nu in balbezit. Perelló passt de bal met de wreef. Nafti rent richting de bal. Aničić is nu in balbezit. Aničić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Korynt is nu in balbezit. Trebaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Trebaldi speelt de bal door. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rambert met een sublieme pass. Perelló heeft problemen om de bal te vangen. Perelló passt de bal in één keer door. Aničić rent richting de bal. Aničić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Winter probeert naar een medespeler te passen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa geeft een lange en hoge pass. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ... Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 20%, Magic Cyc Gdów 80%.
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 3:0

46e minuut.
Vârtejaru komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Švancara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jasinowski de bal onder controle te krijgen. Nafti kopt de bal weg. Aničić probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rambert rent richting de bal. Rambert met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 4:0

59e minuut.
Švancara is nu in balbezit. Švancara geeft een lange en hoge pass. Nafti kopt de bal weg. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kostić kopt de bal weg. Rambert is nu in balbezit. Rambert geeft een hoge lob. Aničić is nu in balbezit. Aničić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 5:0

67e minuut.
Game rent richting de bal. Game passt de bal in één keer door. Rambert met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Nafti met een sublieme pass. Perelló rent richting de bal. Aničić rent richting de bal. Aničić draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 6:0

78e minuut.
Jasinowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Winter neemt vlug de vrije trap. Aničić kopt de bal weg. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Winter de bal. Inworp. Twardawa met de inworp. Aničić rent richting de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nafti rent richting de bal. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Aničić rent richting de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 7:0

85e minuut.
Perelló rent richting de bal. Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Rambert heeft problemen om de bal te vangen. Rambert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nafti probeert naar een medespeler te passen. Perelló met een sublieme pass. Aničić rent richting de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 23%, Magic Cyc Gdów 77%.
Obrytka Team II - Magic Cyc Gdów 8:0