Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oblongo
  • Stadion: 24 de Junio
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5730
Cachilo FC FACA FC
433 Esp Tactiek romania
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
51.5 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Widmer met een sublieme pass. Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff speelt de bal door. Kartík is nu in balbezit. Kartík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Savoia geeft een hoge lob. Rüya probeert de bal aan de voet te houden. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca draait met de bal, schiet en ... Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Valle met een harde bal richting middenveld. Güçlütürk kopt de bal weg. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 44%, FACA FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cachilo FC - FACA FC 0:0

51e minuut.
Švista controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Puzzovio komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Domingues komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Słaboń geeft een lange en hoge pass. Savoia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Widmer neemt vlug de vrije trap. Švista rent richting de bal. Švista draait met de bal, schiet en ... Schramm bokst de bal weg.

70e minuut.
Doeltrap. Dummer komt het veld opgelopen. Pessot komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sarafoglou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Micu is nu in balbezit. Švista onderschept slim de pass. Švista haalt uit met een fantastische trap. Schramm probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:1

73e minuut.
Dummer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dummer speelt de bal door. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:2

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Albrecht stond buitenspel. Pessot neemt vlug de vrije trap. Švista kopt de bal weg. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio draait met de bal, schiet en ... Schramm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Domingues geeft de bal voor. Dummer kopt de bal weg. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio schiet op doel. Schramm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 52%, FACA FC 48%.
Cachilo FC - FACA FC 0:2